10+1 Paristopäivät | SYYSKAMPANJA

{image:text}

Hyödynnä kuulokojeparistojen huippumerkkien syysetu!
Tilaa 10 kpl paristopakkaus ja saat yhden paristokiekon kaupanpäälle.

Oletpa sitten Kuulotarvikkeen, Oticonin tai Rayovacin kuulokojeparistojen käyttäjä tai haluaisit kenties testata sinulle uutta paristomerkkiä, kannattaa nyt tarttua tarjoukseen ja täydentää paristovarastot 10+1 KUULOKOJEPARISTOPÄIVIEN aikana 11.10-30.11.2021

Tilaa 10 kiekon pakkaus ja säästä! Saat 60+6 paristoa (alk. 35€) eli kuulolaiteparistot jokapäiväiseen käyttöösi noin kolmeksi kuukaudeksi ilman toimituskuluja ja suoraan kotiisi toimitettuna!
 
Tilaa 10 paristokiekkopakkaus ja saat +1 paristokiekon kaupan päälle.

Tarjous koskee kaikkia valikoimissamme olevien kuulokojeparistomerkkien 10 kpl paristokiekkopakkauksia ja kokoja: Kuulotarvike, Oticon ja Rayovac 10,13,312 ja 675 sekä Rayovac Implanttiparistot.

Miten saat ilmaislahjan käyttöösi verkkokauppatilauksissa.

Ilmaislahja lisätään automaattisesti pakkausvaiheessa 10 kpl pakkauksen tilauksiin ja se on saman merkin paristokokoa mitä olet tilannut. Sinun ei siis tarvitse lisätä itse lahjatuotetta ostoskoriin. Ilmaislahjoja voi saada niin monta, kuin 10 pakkauksia on tilauksessa esim. 3 x 10 pakkauksen ostaja saa 3 paristokiekkoa kaupan päälle jne.
  • Kaikki kuulolaiteparistomme sopivat kaikkiin kuulolaitteisiin merkistä riippumatta.
  • Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Euroopassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit. Sinkki-ilmaparistot ovat kierrätettäviä eivätkä ne sisällä elohopeaa.
  • Oikea paristokoko on helposti tunnistettavissa värikoodista. Kiekkopakkaukset sisältävät 6 kpl paristoja.
Onko sinulla kysyttävää kuulokojeparistoista?
Katso usein kysytyt kysymykset (UKK) tai soita asiakaspalveluumme puh. 09 739 739. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 10-16
 

TILAA SUOSIKKI PARISTOSI 10 kpl PAKKAUS. Saat +1 kiekon kaupan päälle