Bernafon säilytyslaukku

Hinta: 5,90 590
Määrä: kpl
Säilytyslaukku kuulolaitteille ja tarvikkeille
 
Säilytä kätevästi kuulolaitteesi ja sen paristot, puhdistustuotteet ja muut tarvikkeet samassa paikassa. Bernafon säilytyslaukkuun mahtuu helposti paljon erikokoisia tarvikkeita.  Säilytyslaukku suojaa pölyltä, kolhuilta ja naarmuilta.  Sopii myös matkakäyttöön, jolloin pidät mukanasi kaikki tarpeelliset kuulolaitteesi tarvikkeet mukana.Laukun ympäri menevän vetoketjun avulla avaaminen ja sulkeminen on helppoa ja se pysyy tiukasti kiinni myös matkustaessa. Säilytyslaukkuun voi sujauttaa myös muita pikkuesineitä, kuten aurinkolasit tai puhelimen. Ergonominen muotoilu ja tyylikäs väri sopii jokaiseen makuun.
Saatavilla vain rajatun ajan.
  • sisämitat: 160x180x70 mm, huom. pyöristetyt kulmat
  • pinta: kestävää kovamuovia
  • sisäpinta: pehmeää kangasta
  • sisällä verkkotaskut ja kuminauha, jotka pitävät tavarat paikoillaan
  • väri: musta
HUOM! säilytyslaukku toimitetaan postipakettina koonsa vuoksi, mutta maksuttomasti, kun valitset toimitustavaksi ostoskorissa kirjelähetyksen (ILMAINEN)
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.