Hyödynnä kesäetusi- Ilmaiseksi kuulolaitteiden paristojen säilytyskotelo avaimenperällä

{image:text}

Hyödynnä kesäetusi -
Saat kätevän kuulolaitteiden paristojen säilytyskotelon kaupanpäälle 30€ ostoksista

Kesälaitumet vihertävät ja luonto kukkii kauneimmillaan, kun Suomessa ollaan availemassa palveluja ja paikkoja uusin ohjeistuksin kansalaisten valloitettavaksi.Oletko jo uskaltanut tehdä uusia kesäsuunnitelmia ehkä peruuntuneiden tai ainakin muuttuneiden suunnitelmien tilalle?
Olisiko nyt aika pakata kesäkassi ja suunnata mökille tai ainakin tehdä pieniä päiväretkiä kotimaassa itselle tärkeisiin kohteisiin tai ystävien luo, joita on kovasti ikävöinyt?

Kuulokojeiden varaparistoja on hyvä pitää mukana myös lyhemmillä reissuilla ja kiinnittää huomiota samalla niiden oikeaoppiseen säilytykseen, ettei kuumuus, kosteus tai terävät tavarat taskussa ja kassissa vaurioita uusia paristoja ennenaikaisesti.  

Valikoimissamme on nyt UUTUUS- tuote, paristojen säilytysrasia, joka on samalla kätevästi mukana kulkeva avaimenperä.

Voit siis huoletta kantaa mukanasi kolmea varaparistoa esim.avainipussa tai lompakossa - omassa pienessä ja turvallisessa kotelossaan. (Kunhan et jätä paristoja säilytysrasiassa kuumaan paikkaan esim. auton hansikaslokeroon)

Hyödynnä tilaajaetusi – saat kesälahjaksi kätevän avaimenperän- kuulolaitteiden paristojen säilytyskotelon, kun ostoksesi on vähintään 30€

Tilaajaetu on voimassa 12.6-31.8.2020 ja voit hyödyntää sitä niin monta kertaa kuin haluat.
Lahjatuote tulee automaattisesti valittavaksesi verkkokaupan ostoskorissa tilaukseesi (0 €),kun ostoksesi arvo on vähintään 30€. Puhelintilauksissa asiakaspalvelija huolehtii, että saat tilaajaedun maksutta käyttöösi. Lahjatuote lähetetään sinulle ilman toimituskuluja tilattujen tuotteiden mukana.

Huom! Jos paristovarastosi on jo pullollaan ja kuulotarvikkeet kunnossa, voit tilata paristokotelon myös erikseen.

Kuulolaitteiden pattereiden Rayovac-merkkiseen säilytysrasiaan mahtuu 3 kpl varaparistoja ja se on helposti avattava.
Väri: musta.
Materiaali: muovi 
Koko: 40 mm x 22mm 
Hinta: 2,50€