Korvatulpat

Korvatulpat

Pluggerz-korvatulpat vaimentavat ympäristön ääniä ja suojaavat kuuloasi. Käytä korvatulppia, kun haluat nauttia intohimostasi, mutta et korvien soimisesta. Tiesithän, että kova melu voi aiheuttaa väliaikaisen tai jopa pysyvän kuulonaleneman.

Käytkö konserteissa? Harrastatko musiikkia tai työskenteletkö ravintolassa? Häiritsevätkö ympäristön äänet nukkumistasi? Voit nauttia elämäsi äänistä täysillä tai rentoutua rauhassa, kun käytät Pluggerz-korvatulppia!
Pluggerz-korvatulpat ovat universaaleja ja ne sopivat useimpiin korvakäytäviin. Ne on valmistettu pehmeästä, kestävästä ja allergisoimattomasta materiaalista. Lisäksi ne sisältävät suodattimen, mikä mahdollistaa puheen kuulemisen. Pakkaus sisältää kahta eri kokoa olevat korvatulpat. Yhtä Pluggerz-korvatulppaparia voit käyttää yli 100 kertaa.

Korvatulpat auttavat arjen erilaisissa tilanteissa. Jos ympäröivät äänet häiritsevät nukkumista, niin Sleep unitulpista voi olla sinulle apua. Uimatulppa taas suojaa herkkiä korvia vedeltä. Konsertissa tai musiikkia harrastaessa on tärkeää suojata kuuloa liian voimakkaalta tai äkilliseltä melulta meluvaurioiden välttämiseksi. Tutustu laadukkaisiin Pluggerz-korvatulppiin, jotka ovat miellyttävät käytössä.
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK) ja vastauksia Pluggerz korvatulpista

Mikä on Pluggerz korvatulppien/ kuulonsuojaimien käyttöikä?

Yli 100 käyttökertaa.


Milloin on käytettävä kuulonsuojaimia tai korvatulppia, jos haluaa suojata korvat meluvaurioilta?

Yleensä alle 80 dB(A) melutasot alle 8 tunnin päivittäisen altistumisella ei ole haitallista kuulolle. Alle 80 dB(A) melutason tunnistaa ilman mittalaitteita siitä, että ei tarvitse korottaa taustamelun takia ääntänsä keskustellessaan toisen henkilön kanssa puolen metrin etäisyydeltä normaaliäänellä. Mikäli ääntä täytyy korottaa tai toisen puheesta on vaikeaa saada selvää, on taustamelun taso todennäköisesti liian suuri. Turvallinen altistusaika melulle puolittuu jokaisen 3 dB(A) lisäyksen myötä. 83 dB(A) tasoiselle melulle on turvallista olla altistuneena neljä tuntia, 86dB(A) kaksi tuntia, 89dB(A) 1 tunti jne. Mikäli altistumisajat täyttyvät, on käytettävä kuulonsuojausta kuulovaurioiden riskin poistamiseksi.

Hankin Pluggerz Sleep korvatulpat, jotta saisin nukuttua paremmin kuorsaavan mieheni vieressä. Kuulen kuitenkin edelleen kuorsausäänet, vaikkakin heikommin ja olen nukkunut paremmin kuin aikaisemmin. Onko korvatulpissa joku vika vai enkö osaa asettaa niitä oikein korvaani?

Valitettavasti  korvatulpat eivät koskaan estä kuulemasta kokonaan, koska ääni kulkeutuu korvaan muutakin kautta kuin korvakäytävästä esim. kallon luita pitkin. Unitulpilla pyritään vaimentamaan unta häiritseviä ääniä, kuten kuorsausta.
Korvatulpan kartiomaisen muotonsa ansiosta sitä on mukava käyttää nukkuessa.  Pakkauksessa on kaksi erikokoista tulppaa (S/M ja M/L), josta voit valita omaan korvakäytävääsi sopivan koon. Pakkauksen mukana tulevassa käyttöohjeesssa on kerrottu korvatulppien asettamisesta korvaan oikeaoppisesti.

Miten Music Premium ja Pluggerz Music -korvatulpat eroavat toisistaan? Mistä hintaero johtuu?

Pluggerz Music Premium korvatulpan suurin ero Pluggerz Music -korvatulppaan verrattuna on sen suodatin. Music Premium-korvatulpan suodattimen vaimennus on laadukkaampi, mikä parantaa entisestään musiikin kuuntelukokemusta. Music Premium korvatulppaa käytettäessä myös puhe kuullaan.  Sen suodattimen voi myös irrottaa puhdistamista varten. Music Premium korvatulpan keskimääräinen vaimennusarvo on 16 dB ja Music korvatulpalla 22 dB. 
Korvatulpat ovat erittäin tärkeitä konserteissa kävijöille. Mitä pidempää kova musiikki jatkuu ja mitä voimakkaampaa se on, sitä nopeammin kuulo altistuu melulle. Esimerkiksi 90dB äänenvoimakkuudessa ei saisi viettää kuin n. tunnin, jonka jälkeen kuulo voi jo vaurioitua. Konsertit ja keikat ylittävät poikkeuksetta tuon äänenvoimakkuuden. Siksi kuulo tulisi aina suojata.
 

Minulla on lievä kuulovaurio. Pitäisikö minun käyttää korvatulppia?

Kyllä. Estääksesi kuulon heikkenemistä entisestään, on tärkeää suojata kuulo meluisassa ympäristössä, vaikka melu ei heikentyneesti kuulevassa korvassa kuulostaisikaan epämukavalta.

Ovatko Pluggerz korvatulpat turvallisia käyttää?

Kaikki Pluggerz korvatulpat ovat testattu, sertifioitu ja omaavat CE-merkinnän. Kaikki kuulosuojaimet ovat työsuojelulainsäädännön alaisia henkilökohtaisia suojaimia.
Tulpat on valmistettu allergiavapaasta silikonimateriaalista eivätkä sisällä kumia.

Mikä on Pluggerz korvatulppien ikäsuositus?

Ikäsuositus on 4-vuodesta eteenpäin.

Kuinka Pluggerz korvatulpat puhdistetaan?

Pluggerz Uni-Fit -korvatulpat on helppo puhdistaa haalealla vedellä ja laimealla saippualla. Kuivaa tai anna kuivua hyvin ennen käyttöä. Alkoholi, hapot ja liuottimet voivat vahingoittaa korvatulppia.

Mitä tehdä, jos korvatulpat ovat vaurioituneet?

On tärkeää tarkistaa korvatulppien puhtaus ja kunto ennen jokaista käyttöä. Mikäli korvatulpan lamellit tai runko on repeytynyt, on parempi olla käyttämättä niitä enää.

Mikä on suodatin?

Suodatin on korvatulpan sisällä oleva pieni elementti, jolla muokataan ja lasketaan tulpan vaimennusta verrattuna umpitulppaan. Suodattimen ansiosta korvatulppa ei ole umpinainen, vaan ääni pääsee korvaan suodattimen vaimennusarvon verran vaimennettuna.

Mitä eroa on Pluggerz tulpilla ja apteekin vaahtomuovitulpilla?

Pluggerz korvatulpat ovat pehmeästä silikonimateriaalista valmistettuja kuusimallisia korvatulppia. Apteekin tulpat ovat usein vaahtomuovia.
 

Miksi Pluggerz korvatulpat ovat kalliimmat kuin apteekin korvatulpat?

Pluggerz tulpat sisältävät vaimennusta muokkaavat suodattimet ja käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Lisäksi tuotteen mukana tulee kätevä säilytyskotelo. Pluggerz - korvatulppa pakkaus sisältää aina kaksi erikokoista korvatulppaparia ( S/M ja L), joista voit valita yksilöllisen korvakäytävän koon mukaisen parin. On tärkeää, että korvatulppa istuu korvassa napakasti.

Missä Pluggerz korvatulpat on valmistettu?

Pluggerz korvatulpat valmistetaan Hollannissa

Onko korvatulppa-tuotteilla palautusoikeus?

Tuotteillamme on 21 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen tilausajankohdasta. Voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Kotona voit tutustua tuotteeseen kuten voisit tutustua siihen tavallisessa myymälässä; voit siis tutkia tuotetta mutta et avata pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön.

Vialliset tuotteet, jotka hajoavat normaalissa käytössä luonnollisesti korvataan, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen.

Pluggerz korvatulppien takuuaika?

Pluggerz korvatulppien takuuaika rikkoutumiselle, vaurioille, muodonmuutoksille ja valmistusvirheille on kuusi (6) kuukautta.Takuu ei ole voimassa, jos rikkoutuminen, vaurioituminen tai muodonmuutos johtuu ostajan tahattomasta tai virheellisestä käytöstä.

Voiko Sleep korvatulppia käyttää uidessa?

Ei suositella käyttöä vedessä, koska korvatulpan sisällä oleva suodatin päästää veden läpi eli ei ole vedenpitävä. Vesisuojaukseen sopivat  korvatulpat löydät täältä

Voiko Water korvatulppia käyttää nukkuessa?

Voi käyttää, tosin vaimennus on vähemmän kuin nukkumiseen tarkoitetuissa korvatulpissa ja Water korvatulpan suodatin voi tuntua korvassa joissakin nukkumisasennoissa, joten käyttömukavuus ei ole unitulpan veroinen nukkuessa.

Järjestys:
 • Pluggerz Sleep korvatulppa nukkumiseen Pluggerz Sleep korvatulppa nukkumiseen

  Pluggerz Sleep korvatulppa nukkumiseen

  17,00 €

 • Pluggerz Water korvatulppa uimiseen Pluggerz Water korvatulppa uimiseen

  Pluggerz Water korvatulppa uimiseen

  17,00 €

 • Pluggerz Music korvatulppa musiikin kuunteluun Pluggerz Music korvatulppa musiikin kuunteluun

  Pluggerz Music korvatulppa musiikin kuunteluun

  17,00 €

 • Pluggerz Music Premium korvatulppa musiikin kuunteluun Pluggerz Music Premium korvatulppa musiikin kuunteluun

  Pluggerz Music Premium korvatulppa musiikin kuunteluun

  36,00 €