Kuulokojeiden kuivauslaite helpottaa kotihuoltoa

{image:text}

Kätevä kuulokojeiden kuivauslaite

Kuulokojeen säännöllinen kuivaaminen lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Kuivaamiseen oivallinen apuväline on kuivauslaite, jonka UV-C valo tappaa mikrobeja, bakteereja ja sieniä.

Kuivauslaite sopii kuulolaitteiden ja myös korvakappaleiden kuivaamiseen. Laite on helppokäyttöinen.  Kuulolaitteiden kuivausaika on 45 min, mutta kojeet ja korvakappaleet voi jättää laitteeseen kuivauksen jälkeen myös yön yli. Kuivauslaitteen UV-C valo mahdollistaa kaikkien kuulokojeen pintojen tavoittamisen kuivaamista varten. Kuulolaitteen paristot voidaan jättää kojeeseen kuivauksen ajaksi, mutta paristokotelo tulee avata ennen kuivauksen aloittamista.Myös ladattavat kuulokojeet voidaan kuivata kuivauslaitteessa

Laitteen lämpötilaa tarkkaillaan elektronisesti, jotta maksimilämpötila 35 °C säilyy huonelämpötilasta riippumatta ja samalla estetään puhdistettavien kuulokojeiden vahingoittuminen. Laite sammuu automaattisesti kuivauksen jälkeen.

PerfectDry Lux:in käyttöä suositellaan päivittäin kuulolaitteille, jotta niiden akustiset ominaisuudet, luotettavuus sekä hygienia säilyvät.

Katso lyhyt opastusvideo, kuinka kuivaat kuulokojeet ja korvakappaleet PerfectDryLux- kuivauslaitteella.

 

Osta kuivauslaite tästä

  • Kuulolaitteiden kuivauslaite Kuulolaitteiden kuivauslaite

    Kuulolaitteiden kuivauslaite

    68,00 €