Rayovac magneettikynä

Hinta: 5,00 500
Määrä: kpl

Rayovac Magnet stick -magneettikynä helpottaa kuulokojeen paristojen vaihtamista. Kynä sopii eri kokoisten ja merkkisten kuulolaiteparistojen käsittelyyn. Se on muistuttaa kuulakärkikynää ja sen avulla poistat kuulolaitepariston helpommin kojeesta sekä asetat uuden paikoilleen.

• helppo käyttää
• kevyt ja kestävä
• muistuttaa kuulakärkikynää

Kynä auttaa myös pudonneen pariston metsästämiseen esimerkiksi sohvatyynyjen välistä tai lattialta. Rayovacin valmistama magneettikynä on tyylikäs ja laadukas.

VINKKI
Kuulolaitteiden varaparistoja on hyvä pitää mukana myös lyhemmillä matkoilla. Tärkeää on säilyttää näitä kuulokojeparistoja oikeaoppisesti, ettei kuumuus, terävät tavarat taskussa ja kassissa vaurioita uusia paristoja.

KATSO OHJEVIDEO KUULOKOJEIDEN PARISTOJEN VAIHTAMISESTA

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu DB Schenker noutopistepaketiksi, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.

Näin käytät magneettikynää

Vie magneettikynän kärki kuulolaitepariston lähelle ja paina kynän päässä olevaa painiketta. Kynän toisessa päässä oleva magneetti ottaa kuulolaiteparistosta kiinni, ja voit näin siirtää pariston haluamaasi paikkaan. Paristo irtautuu magneetista, kun vapautat kynän päässä olevan painikkeen.

 

KATSO OHJEVIDEO KUULOLAITTEIDEN PARISTOJEN VAIHTAMISESTA