Sinetöidyt pakkauspussit käyttöön hygieniatuotteissa

Hyvä asiakkaamme,

Meille on tärkeää, että saat Kuulotarvikkeesta terveysturvallisia tuotteita. Olemme ottaneet käyttöön valituissa tuotteissa sinetöidyt tuotepakkauspussit. Sen tarkoituksena on turvata tuotteiden hygieenisyys. Näin varmistamme, että tuotteet ovat laadultaan ja hygieniatasoltaan valmistajan tarjoamalla tasolla.


Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia hygieniatuotteista


Mikä on hygieniatuote?
Hygieniatuote on sellainen tuote, johon tavanomaisessa käytössä voi tarttua eritteitä, esim. korvavaikkua. Kuulotarvikkeessa hygieniatuotteet sinetöidään läpinäkyviin sinettipusseihin. Näin varmistamme sen, että tuotteet ovat terveysturvallisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli sinettipussi on rikottu.
 


Mitkä Kuulotarvikkeen tuotteet ovat hygieniatuotteita?

Kuulotarvikkeen hygieniatuotteita ovat kaikkien  kuulokojevalmistajien tipit, sovitteet ja vahasuojat sekä letkut ja ohutputket, kuulokojekorut ja korvatulpat.
 Mistä huomaan, että tilaamani tuote on hygieniatuote?

Kaikki Kuulotarvikkeen hygieniatuotteet ovat sinetöityjä eli tuote on pakattu läpinäkyvään pussiin, jossa lukee ”sinetöity hygieniatuote”. Näihin tuotteisiin voi tutustua helposti silmämääräisesti, mutta niitä ei voi kokeilla.Voiko hygieniatuotteen palauttaa?

Kyllä voi, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä olevaa pussia ei ole avattu.

Mikäli sinulla on kysyttävää hygieniatuotteisiin liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@kuulotarvike.fi

Tutustu toimitus- ja käyttöehtoihimme tarkemmin: https://www.kuulotarvike.fi/toimitusehdot