SUPER Syksyn hurjat 10+2 paristopäivät

{image:text}

Poimi talteen SUPER Syksyn sato 10+2 paristopäiviltä!


Miksi lähtisit shoppailemaan syyssateisiin?
Supersyksyn 10+2 paristopäivät vain rajoitetun ajan!
SYYSKUUN ERIKOISTARJOUS!


Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen ja täydentää paristovarastot itselle ja vaikka koko kerhoporukalle Kuulotarvikkeen SUPER SYKSYN 10+2 KUULOKOJEPARISTOPÄIVIEN aikana. Kun ostat Kuulotarvikkeen 10 kpl paristopakkauksen saat nyt erikoisetuna jopa kaksi kiekkoa kaupan päälle! Näin varmistat, että virtaa riittää koko syksyn tuuliin ja tuiverukkseen! 


Tilaa 10 kiekon pakkaus ja säästä! Saat nyt jopa 60+12 paristoa vain 35 € eli kuulolaiteparistot jokapäiväiseen käyttöösi noin neljäksi kuukaudeksi ilman toimituskuluja kirjepostilla ja suoraan kotiisi toimitettuna!  Kuulotarvikkeen 10 kpl paristokiekkojen osatajalle nyt siis kaksi extra kiekkoa kaupan päälle! Toimi nopeasti!

Asutko pääkaupunkiseudulla? Tutustu UUTEEN tilausten noutopalveluumme Hertsin Palvelukeskuksessa, tästä. Tilaa kotona. Nouda tilauksesi automaatista!

 


Tarjous on voimassa 1.-30.9.2023 verkkokaupassa ja puhelintilauksissa.

  • Kaikki kuulolaiteparistomme sopivat kaikkiin kuulolaitteisiin merkistä riippumatta.
  • Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Euroopassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit. Sinkki-ilmaparistot ovat kierrätettäviä eivätkä ne sisällä elohopeaa.
  • Oikea paristokoko on helposti tunnistettavissa värikoodista. Kiekkopakkaukset sisältävät 6 kpl paristoja.

 

MITEN KUULOKOJEPARISTOJA SÄILYTETÄÄN OIKEAOPPISESTI JA KUINKA KAUAN NE SÄILYVÄT KÄYTTÖKUNTOISINA?

Kannattaakin hyödyntää isomman kertaoston alennus, sillä Kuulotarvikkeen keskimääräinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen -päiväys löytyy pakkauksen takaa. Paristokiekkopakkaus avataan takapuolelta, jossa on uudelleen suljettava luukku.

Miten kuulokojeparistot säilytetään oikeaoppisesti?

  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Älä laita paristoja jääkaappiin tai pidä niitä auringon paahteessa. Kylmyys tai kuumuus voivat heikentää paristojen laatua ja lyhentää niiden käyttöikää. 
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan tai kuulokojeparistoille tarkoitetussa säilytyskotelossa. Älä laita paristoja irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet, kuten avaimet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon.
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
  • Pakkaa kuulokojeiden ilma-sinkkiparistot aina käsimatkatavaroihin matkustaessasi lentokoneessa.
  • Jos odotat paristotilausta ulkopostilaatikkoosi toimitettuna kylmien pakkaspäivien aikana, käy tarkastamassa posti päivittäin.

Näin saat edun käyttöösi. Tilaa useampi pakkaus. Saat enemmän ilmaislahjoja.

Jokaisesta tilatusta 10 kpl paristopakkauksesta saat +2 kiekkoa kaupan päälle Kuulotarvikeen kuulokojeparistomerkiltä. Jos tilaat useamman kymppipakkauksen samassa tilauksessa, saat tietysti myös enemmän tilaajalahjoja. Tilaajalahjaksi  voit valita mitä tahansa paristokokoa 10,13,312 tai 675

TILAAJALAHJAT SAAT KLIKATTUA mukaan tilaukseesi ostoskorivaiheessa, kun tilauksesi sisältää vähintään yhden 10 kpl paristopakkauksen, mitä tahansa paristokokoa. Mikäli et tarvitse paristoja juuri nyt, saat kaupanpäällisen myös, jos kaikkien ostostesi yhteisarvo on vähintään 35€

Tarjous on voimassa 1.-30.9.2023 verkkokaupassa ja puhelintilauksissa.


 

Hyödynnä SUPER Syksyn erikoisetusi.