Tilaajalahja ja ALE-15% koruista ja korvatulpista

{image:text}

-15% JUHLASESONKIALE PLUGGERZ KORVATULPISTA JA DEAFMETAL KUULOKOJEKORUISTA

 

Mitä lahjaksi festarikamulle, elokuvien ystävälle, konserttikävijälle ja musiikin harrastajalle tai ravintola- ja tapahtuma-alan työntekijälle, joka haluaa nauttia täysillä intohimostaan ja suojata herkkää kuuloa?

UUTUUS Pluggerz UF Music Premium universaalit kuulonsuojaimet ovat loistava vaihtoehto hänelle, joka haluaa nauttia täysillä musiikkielämyksestä ja suojata herkkää kuuloa. Pluggerz Music -korvatulpat ovat kuulonsuojaimia, joissa on ainutlaatuinen musiikkisuodatin, joka suodattaa haitallisen melun säilyttäen samalla musiikin luonnollisena ja puheäänet kuultavissa. Tiesithän, että kova melu voi aiheuttaa väliaikaisen tai jopa pysyvän kuulonaleneman.

Häiritseekö kuorsaava kumppani tai estääkö ympäristön melu sinua nukkumasta hyvin?

Pluggerz Sleep korvatulpat ovat yleiskäyttöisiä korvatulppia, joista saat helposti apua.  Ainutlaatuiset suodattimet vaimentavat ärsyttäviä ääniä tukkimatta korvia kokonaan. Ne tekevät nukkumisympäristöstäsi rauhallisemman ja auttavat sinua rentotumaan paremmin!  Pluggerz Sleep korvatulpat eivät paina korvassa nukkumisasennostasi riippumatta.

Tutustu koko PLUGGERZ mallistoon ja Usein kysyttyihin kysymyksiin ( UKK) korvatulpista


Kotimaiset, Jenni Ahtiaisen suunnittelemat Deafmetal kuulokojekorut ovat kuulokojekäyttäjän lahjalistan kestosuosikit

Aktiivisesta elämästä voi nauttia kaikilla aisteilla, ilman huolta kojeiden katoamisesta arjen yllättävissä tilanteissa, kun käytössä on Deafmetal kuulokojekorut.
Varmasti suosittu lahja hänelle, joka haluaa nauttia hyvästä kuulosta ja korostaa omaa persoonallista tyyliään. Kuulotarvikkeen koruvalikoimasta löytyy myös DEAFMETAL turvarenkaat, joita  voi käyttää ilman korvalehtilävistystä.

-15% SUOSIKKILAHJATARJOUKSET VOIMASSA 14.11-11.12.22 puhelinmyynnissä ja verkkokaupassa.


TILAAJALAHJAKSI 35€ OSTOKSISTA PUHDISTUSLIIINA

Pakkaamon tontut sujauttavat kaiikkiin vähintään 35€ ostoksiin tilaajalahjaksi kätevän Kuulotarvikkeen puhdistusliinan kaupan päälle 14.11- 11.12.aikana tehtyihin tilauksiin.
Mukavaa joulun odotusta!

SUOSIKKILAHJAT -15% ALE