HF-3 suodatinkiekko

Hinta: 13,00 1300
Määrä: kpl
Pakkaus sisältää 14 vahasuodatinta: 7 punaisella merkinnällä ja 7 sinisellä merkinnällä.

Vahasuodattimet toimivat sekä oikean että vasemman korvan kuulolaitteisiin, mutta ne ovat värikoodattu, jotta näet helposti, mikä kuuluu oikeaan ja vasempaan korvaan.

Vahasuojat eli vahasuodattimet estävät kuulolaitteen kuuloketta likaantumasta. Korva tuottaa korvavahaa, joka helposti tukkii kuulokojeen korvaosan, ellei siihen ole asetettu vahasuojaa.  Jos kuulolaitteen ääni on heikko tai poikkeaa aiemmasta, syynä saattaa olla tukkeutunut vahasuoja.  Sen vuoksi vahasuoja tulee tarkistaa ja vaihtaa säännöllisesti, jotta kuulolaite toimisi moitteettomasti.

Muista puhdista kuulokojeeseesi kerääntynyt korvavaha päivittäin. Ota tarvittaessa yhteyttä kuulolaitteesi hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulolaitteesi vahasuojasta tai sen vaihtamisesta.

Näin vaihdat HF3-vahasuojan:
1) Kierrä vaihtotyökalun kierteinen pää kuulokojeessa olevaan vahasuojaan ja vedä vanha vahasuoja varovasti suoraan ulospäin kuulokojeen ääniaukosta.
2) Poista vanha vahasuoja työkalusta vahasuojakiekon keskiaukon avulla.
3) Käännä vahasuojakiekkoa niin, että kiekon aukossa on uusi vahasuoja ja aseta vaihtotyökalun sileämpi pää aukkoon niin, että vahasuoja jää työkaluun kiinni.
4) Paina vahasuoja kevyesti paikalleen kuulokojeeseen ja vedä työkalu pois. Säilytä vaihtotyökalua vahasuojakiekossa.

Tämä tuote on hygieniatuote, jonka pakkaus on sinetöity. Hygieniatuotteita ei voi palauttaa, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä oleva pussi on avattu. 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.

Mikä on hygieniatuote?
Hygieniatuote on sellainen tuote, johon tavanomaisessa käytössä voi tarttua eritteitä, esim. korvavaikkua. Kuulotarvikkeessa hygieniatuotteet sinetöidään.  Näin varmistamme sen, että tuotteet ovat terveysturvallisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli sinettipussi on avattu.
 
Mitkä Kuulotarvikkeen tuotteet ovat hygieniatuotteita?
Kuulotarvikkeen hygieniatuotteita ovat tipit ja sovitteet, vahasuojat, letkut ja ohutputket, kuulokojekorut ja korvatulpat. 
 
Mistä huomaan, että tilaamani tuote on hygieniatuote?
Kaikki Kuulotarvikkeen hygieniatuotteet ovat sinetöityjä eli tuote on pakattu läpinäkyvään pussiin, jossa lukee ”sinetöity hygieniatuote”. Näihin tuotteisiin voi tutustua helposti silmämääräisesti, mutta niitä ei voi kokeilla.

Voiko hygieniatuotteen palauttaa?
Kyllä voi, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä olevaa pussia ei ole avattu.