Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetAjankohtaista

Takaisin
 Kuulotarvikkeen ajankohtaisia uutisia, vinkkejä kuulolaitteiden kotihuoltoon ja puhdistukseen, hyviä tarjouksia ja lukemista kuulolaitteista

Ajankohtaista tietoa Kuulotarvikkeen toimintaan ja kuulokojeen tarvikkeisiin liittyen

Täältä löydät ajankohtaista tietoa Kuulotarvikkeesta, sekä parhaimmat vinkit ja neuvot kuulokojeiden käyttöön, kotihuoltoon ja puhdistukseen liittyen.

Kuulotarvike 8.7.2024

Laadukkaat korvatulpat suojaavat kuuloa kesäriennoissa

Kesä on jo hyvässä vauhdissa, ja aurinkoiset säät ovat saaneet ihmiset
liikkeelle nauttimaan keleistä. Kesällä tulee kuitenkin myös herkemmin altistuttua koville äänille, ja silloin onkin erittäin tärkeää huolehtia oman kuulon suojaamisesta. Ystävän teko on vinkata suojauksen tärkeydestä myös läheiselle.

Kuulotarvike 4.6.2024

Pidä kuulokojeesi kunnossa

Kesällä hikoilemme enemmän, mikä voi aiheuttaa kosteuden pääsemisen kuulokojeiden sisään. Rannalla ja vesillä liikkuessasi kojeet voivat joutua kosketuksiin meriveden, hiekan tai aurinkosuojavoiteiden kanssa. Suolaisen veden suolakiteet voivat päästä kojeittesi sisälle vahingoittaen koneistoa, hiekka tukkii helposti mikrofoniaukot ja aurinkosuojavoiteiden kemikaalit saattavat vahingoittaa kojeiden muovikuorta. Katso vinkkimme, miten pidät kuulokojeesi kunnossa myös kesällä.

Kuulotarvike 3.3.2024

Maailman kuulopäivä 3.3.2024

3.3.2024 vietetään Maailman kuulopäivää. Lue miksi on tärkeää tutkituttaa kuulo säännöllisesti ja käyttää kuulokojeita aktiivisesti kaikissa tilanteissa, mikäli on todettu kuulonalenema.

Kuulotarvike 9.2.2024

Pidä kuulokojeesi kunnossa talvikelissä

Meillä Suomessa on totuttu, että sää on pitkälti pukeutumiskysymys ja talvella on kylmä. Moni nauttii lumesta, aktiivisesta talviliikunnasta ja luontoseikkailuista. Kylminä kuukausina kuulolaitteiden todellinen vihollinen on kosteus, jota syntyykun siirryt kylmästä pakkassäästä sisätiloihin ja lämpötila muuttuu nopeasti. Tämän vuoksi talvella on erityisen hyvä kiinnittää huomiota kuulokojeen kotihuoltoon ja kuivaamiseen. Lue parhaat vinkkimme, kuinka pidät kuulokojeet kunnossa talvikelissä.

Kuulotarvike 1.2.2024

Muutoksia toimituskäytäntöihin

Haluamme panostaa sujuviin toimituksiin, joten olemme tehneet muutoksia toimituskäytäntöihin. Jatkossa toimitamme kaikki tilaukset nopeilla lähetystunnuksellisilla toimitustavoilla. Toimitusmaksu alle 25 € tilauksiin on 5,50 € ja yli 25 € ilmainen.

Kuulotarvike 31.1.2024

1.2.-2.2.2024 toteutuvat lakot vaikuttavat Kuulotarvikkeen toimintaan

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n, Auto- ja kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n, sekä Ammattiliitto Pro:n 1.2-2.2.2024 toteutuvat poliittiset lakot vaikuttavat Kuulotarvikkeen toimintaan.

Kuulotarvike 13.12.2023

Ajankohtaista – verkkokauppa on uudistunut

Olemme uudistaneet Kuulotarvikkeen verkkokauppaa, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta asioiminen kanssamme olisi entistä helpompaa ja mukavampaa.

Kuulotarvike 29.8.2023

Näin tilaat verkkokaupasta laskulla

Verkkokaupan lasku-maksutapa on uudistunut. Uusi kuluttajansuojalaki vaikuttaa kaikkien verkkokauppojen kuluttajaluottojen myöntämiseen ja henkilöllisyyden todentamiseen.

Kuulotarvike 18.9.2023

Puhdistussetti

Olemme koonneet yhteen korvantauskojeen ja korvakappaleen puhdistukseen ja kuivaukseen suunnitellun setin. Puhdistussetti sisältää puhdistusliinan, ilmapumpun, väliletkun (30 cm) ja puhdistustabletteja (20 kpl). Setin hinta on 22 € (tuotteet erikseen yht. 25 €).

Kuulotarvike 18.8.2023

Tilaa kotona & Nouda lähetys automaatista

Kuulotarvike on ottanut käyttöön uuden toimitustavan, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa tilaamansa tuotteet omasta noutoautomaatista.

Kuulotarvike haluaa tehdä asiakkaidensa arjesta sujuvampaa ja helpompaa. Noutoautomaatti on yksi askel kohti tätä tavoitetta.

Kuulotarvike

Kuulotarvike – palautuslomake

Hyvä asiakkaamme,

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi Kuulotarvikkeen tuotteisiin.

Tuotteemme tulee täyttää korkeat laatuvaatimukset, jotta niitä on aina turvallista käyttää.

Kuulotarvike

Seuraa meitä myös SoMessa

Oletko Facebookissa?
Me olemme ja haluaisimme olla kaverisi myös siellä.

Käy kurkkaamassa sivumme ja seuraa meitä, jos haluat vinkkejä kuulokojeiden tarvikkeista, osallistua arvontoihin ja tutustua uutuuksiin ensimmäisten joukossa.

Mikäli haluat tietää ensimmäisten joukossa Kuulotarvikkeen uusimmista tarjouksista ja ajankohtaista tietoa kuulotarvikkeista, voi myös tilata uutiskirjeemme täältä.

Muista myös seurata Kuulotarviketta Facebookissa ja Youtubessa.

Kuulotarvike – Miten voimme auttaa?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haku