Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetMuutoksia toimituskäytäntöihin

Takaisin
Muutoksia toimituskäytäntöihin Kuulotarvike kaupassa 2024

Haluamme Kuulotarvikkeessa panostaa sujuviin toimituksiin, joten olemme tehneet muutoksia toimituskäytäntöihin. Muutoksien myötä toimitamme kaikki tilaukset nopeilla lähetystunnuksellisilla toimitustavoilla. Samalla meiltä poistuu minimitilausraja 15 €, eli voit tilata joustavasti itsellesi aina sopivan määrän. Huomiothan kuitenkin, että olemme ottaneet käyttöön toimitusmaksut alle 25 € toimituksiin. Tilaus noutoautomaattiin on kuitenkin aina ilmainen. Mikäli haluat tilauksen suoraa kotiin, toimitusvaihtoehdoista löytyy Pikkupaketti, joka toimitetaan postiluukkuun tai -laatikkoon asti.

Kirjetoimituksien ajoittain pitkien toimitusaikojen vuoksi olemme poistaneet sen toimitusvalikoimistamme. Kotiin lähetyksen saa edelleen valitsemalla toimitustavaksi Pikkupaketin. Pikkupaketti saapuu suoraa postiluukkuun tai -laatikkoon, ja sen toimitusaika on vain noin 3 arkipäivää. Tilauksen käsittely mukaan lukien normaali toimitusaika pikkupaketilla on noin 3-5 arkipäivää. Pikkupaketin toimituskulu on alle 25€ tilauksissa 5,50 € ja ilmainen yli 25 € tilauksissa.

Pikkupaketti on seurantatunnuksella toimiva lähetys. Kun olemme saaneet tilaukseksi käsittelyn päätökseen, saat sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että tilaus on valmis. Samassa sähköpostissa on myös kerrottu lähetystunnus, jonka avulla pystyt seuraamaan tilauksesi toimituksen tilannetta.

Muut saatavilla olevat toimitustavat ovat Postipaketti, joka saapuu Postin noutopisteeseen, DB Schenker noutopistepaketti, joka saapuu DB Schenkerin noutopisteeseen, sekä nouto Kuulotarvikkeen noutoautomaatista kauppakeskus Hertsistä Helsingistä.

Kaikki toimitustapamme ovat ilmaisia yli 25 € tilauksiin. Yli 25 € saat helposti täyteen tilaamalle esimerkiksi 10 paristokiekon pakkauksen tai uutuustuotteemme 20 paristokiekon säästöpakkauksen paristoja. Alle 25 € tilauksissa toimituskulut ovat 5,50 €, kun toimitustapa on Pikkupaketti, Postipaketti tai DB Schenker noutopistepaketti. Nouto-toimitustapa on aina maksuton. Tutustu tarkemmin toimitustapoihimme täältä.

Juuri sinun tilauksellesi saatavilla olevat toimitustavat näet kassalla, kun olet lisännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.

Kuulotarvike – Miten voimme auttaa?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haku