Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetToimitustavat

Takaisin

Huomioithan, että kaikki toimitustavat eivät ole saataville kaikille tuotteille, esimerkiksi tuotteen koon vuoksi. Valitsemillesi tuotteille tarjolla olevat toimitustavat voit nähdä ostoskorista. Kaikkia toimituksia (pois lukien nouto) voi seurata lähetystunnuksella, jonka saat tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tilausten normaali toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Tämä arvio sisältää tilauksen käsittelyn ja toimituksen Suomeen.

Pikkupaketti noin 3 arkipäivää (Posti) – 5,50 € – Maksuton yli 25 € tilauksiin

Pikkupaketti on Postin kirjelähetystä nopeampi toimitustapa. Pikkupaketti jaetaan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitusmaksu on 5,50 €. Tarjoamme maksuttoman toimituksen pikkupakettina yli 25 euron tilauksille. Toimitusaika-arvio 3 arkipäivää.

Postipaketti noin 2–3 arkipäivää (Posti) – 5,50 € – Maksuton yli 25 € tilauksiin

Postipaketti soveltuu toimitusmuodoksi suurempiin toimituksiin. Postipaketin voit noutaa toimitusosoitteen perusteella määräytyvästä noutopisteestä. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta. Toimitusmaksu on 5,50 €.  Tarjoamme maksuttoman toimituksen postipakettina yli 25 euron tilauksille. Toimitusaika-arvio 2–3 arkipäivää.

Nouto 1-2 arkipäivää  – Maksuton

Valitsemalla noudon, voit noutaa tilauksen Kuulotarvikkeen noutoautomaatista kauppakeskus Hertsin aukioloaikoina Helsingin Herttoniemestä. Noutoautomaatti sijaitsee kauppakeskus Hertsin käytävätiloissa lähellä Kuuloverkon ja kirjaston toimipisteitä, osoite Linnanrakentajantie 2, 2 krs. Helsinki. Tarkista kauppakeskuksen aukioloajat www.hertsi.fi. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta. Toimitusaika-arvio 1-2 arkipäivää.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kuulotarvike.fi

Haku