Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & Ohjeet1.2-2.2.2024 toteutuvat lakot  vaikuttavat Kuulotarvikkeen toimintaan

Takaisin

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n, Auto- ja kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n, sekä Ammattiliitto Pro:n 1.2-2.2.2024 toteutuvat poliittiset lakot vaikuttavat Kuulotarvikkeen toimintaan.

Lakon vaikutus puhelinpalveluun

Ammattiliitto Pro:n ICT-alan lakko vaikuttaa myös Kuulotarvikkeen puhelinpalveluun. Puhelinpalvelu ruuhkautuu henkilöstövajeen vuoksi torstaina 1.2.2024. Perjantaina 2.2.2024 puhelinpalvelu on auki normaalisti, mutta torstaina syntyneet ruuhkat ja niiden purkaminen saattaa vaikuttaa myös perjantain toimintaan.

Lakon vaikutus toimituksiin

Postin arvion mukaan toimituksissa tulee lakon vuoksi olemaan muutamien päivien viiveitä. DB Schenker arvio lähetyksissään ilmaantuvan viiveitä lakkopäivinä, sekä niitä seuraavan viikon alkupuolella. Voit seurata lähetyksen kulkua “Tilauksesi on valmis” -sähköpostista löytyvällä lähetystunnuksella.

Kuulotarvikkeen verkkokaupassa tehdyt tilaukset pakataan ja käsitellään normaalisti, joten jos haluat saada paristoja tai muita kuulokojeen tarvikkeita pikaisesti, voit noutaa ne tavalliseen tapaan ja normaalin toimitusajan puitteissa Kuulotarvikkeen noutoautomaatista Helsingistä Hertsin kauppakeskuksesta.

Pahoittelemme lakoista aiheutunutta mahdollisia viivästyksiä toimituksissa ja puhelinpalvelun ruuhkautumista.

Kuulotarvike – Miten voimme auttaa?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haku