Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetKuulotarvikkeen uudistunut verkkokauppa

Takaisin

Jotta pääset kirjautumaan tilillesi uudistuneessa verkkokaupassa, sinun tulee tilata uusi salasana. Ohjeet uuden salasanan tilaamiseen löydät täältä.

Tervetuloa Kuulotarvikkeen uudistuneeseen verkkokauppaan!

Olemme uudistaneet Kuulotarvikkeen verkkokauppaa, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja jotta asioiminen Kuulotarvikkeen verkkokaupassa olisi entistä helpompaa ja mukavampaa. Kuulotarvike palvelee sinua verkossa ja puhelimitse numerossa 09 739 739 arkisin klo 8-18, sekä Kuulotarvikkeen uudistunut verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden.

Rekisteröityneet asiakkaat

Aiemmassa verkkokaupassamme luotu tilisi on edelleen olemassa uudessakin verkkokaupassa, mutta tietoturvasyistä emme voineet siirtää salasanaasi uuteen verkkokauppaan. Kirjautuessasi sisään, sinun tulee valita ”Unohtunut Salasana”, jolloin saat linkin uuden salasanan määrittämiseen sähköpostitse. Ohjeet uuden salasanan tilaamiseen löydät täältä.

Huomioithan, että vanhan verkkokaupan puolella tehtyjä tilaustietoja ei ole siirretty uuteen verkkokauppaan. Ne kuitenkin käsitellään normaalisti ja saapuvat sinulle totuttuun tapaan toivomasi lähetystavan mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää vanhoista tilaustiedoista, tai uudesta verkkokaupasta voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kuulotarvike.fi.  

Kuulotarvikkeen uudistunut verkkokauppa

Kuulotarvikkeen verkkokaupasta löydät tietoa esimerkiksi kuulotarvikkeista ja kuulokojeen kotihuollosta ja puhdistamisesta, sekä ajankohtaista tietoa liittyen kuulokojeiden tarvikkeisiin. Mikäli tarvitset apua tuotteiden tilaamiseen tai uuden verkkokaupan käyttäminen mietityttää, kannattaa tutkia yksityiskohtaiset ohjeemme verkkokaupasta tilaamiseen. Olemme itse kovin innoissamme uudesta verkkokaupastamme, toivottavasti olet sinäkin!

Muutoksia toimitustapoihin

Saamamme asiakaspalautteiden mukaan olemme tehneet muutoksia myös toimitustapoihimme. Kirjepostit ovat poistuneet toimitusvaihtoehtona, sillä haluamme toimittaa tuotteet perille mahdollisimman nopeasti, eivätkä kirjelähetykset vastaa enää toimituksissa tavoiteaikatauluja kaikelta osin. Vaikka kirjeposti poistuu, emme luovu lähetysten kotiin toimituksista, vaan tilauksen voi jatkossa tilata kotiin pikkupakettina, joka toimitetaan postiluukusta tai postilaatikkoon kirjelähetystä nopeammin.

Samalla päätimme poistaa minimitilausmäärän ja jatkossa voit tilata tuotteita juuri sen verran, kuin tarvitset.

Uuden verkkokauppamme kunniaksi saat pikkupaketin veloituksetta ostoksiisi vuoden loppuun asti. Jatkossa pikkupaketti on ilmainen yli 25€ tilauksissa.

Tervetuloa ostoksille!

Haku