SÄÄSTÄ 5 €
  • Rayovac IMPLANTTIkojeparisto 675  pakkauksia 10 kpl

Rayovac IMPLANTTIkojeparisto 675 pakkauksia 10 kpl

Hinta: 45,00 4500 50,00 € 5000
Määrä: kpl
Laadukas ja todella tehokas Rayovac implanttikojeparisto 675 on tarkoitettu erityisesti sisäkorvaistutejärestelmien puheprosessoreihin.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.

KATSO OPASTUSVIDEO PARISTOJEN VAIHTAMISESTA
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
4-7 arkipäivää (Posti jakelee vain ma, ke ja to). Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.

Rayovac implanttiparistot sopivat kaikkien valmistajien implanttiprosessoreihin.Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.
Implanttiparistona tätä voidaan käyttää tavallista 675 paristoa pidempään ja tämä vapauttaa myös virtaa terävämmin kuin mitä tavallinen 675 paristo.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.


Paristojen kesto
Usein implantit käyttävät kahta tai kolmea paristoa samanaikaisesti, joten tarkista yhteensopivuus maahantuojalta ja tilaa riittävä määrä implanttiparistoja varastoon! 
Käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa.

Tekniset tiedot:

Malli Implanttikojeparisto, koko 675
Materiaali Sinkki-ilmaparisto
Jännite 1.45 V
Mitat 5.25 x 11.80 mm
Valmistusmaa Iso-Britannia (UK)

 
Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet

Rayovac- implanttiparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:
  • Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä, sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy, anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
  • Älä laita paristoja jääkaappiin
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä.