Kuulokojeparisto 10 pakkauksia 10 kpl

Hinta: 35,00 3500
Määrä: kpl

Laadukas ja suosittu Kuulotarvikkeen kuulokojeparisto, koko 10. Nämä kuulolaiteparistot ovat helppokäyttöisessä kuuden kappaleen kiekkopakkauksessa. Kuulotarvikkeen sinkki-ilmapariston koko 10 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa keltaisesta värikoodista. Kuulotarvikkeen kuulolaiteparistot eivät sisällä elohopeaa.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja. Huom! paristo on sama tuote kuin aiempi A10-paristo. 


KATSO OPASTUSVIDEON PARISTOJEN VAIHTAMISESTA
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.
Kuulotarvike-paristot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin merkistä riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, jne.) Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.
Kuulotarvikkeen kuulokojepariston koko 10 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa keltaisesta värikoodista.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja

Paristojen kesto kuulolaitteissa
Pariston käyttöikä on keskimäärin 3-10 päivää.Paristojen kesto riippuu monista tekijöistä, joista yleisimmät ovat:
 • Yksilöllinen kojeiden käyttö - Kuinka monta tuntia päivässä ja kuinka monta päivää viikossa kojeita käytetään?
 • Yksilöllinen kuulonalenema - Vaikeimmat kuulonalenemat vaativat voimakkaampaa äänen vahvistusta, mikä lisää paristojen kulutusta ja lyhentää niiden käyttöikää.
 • Kuulokojeiden erot - Mitä uudenaikaisempi kuulokoje on, sitä enemmän se vaatii virtaa. Uusien digitaalisten kojeiden ominaisuudet, kuten langaton yhteys, bluetooth-liitäntä ja melunvaimennus, vaativat paljon virtaa toimiakseen.
 • Ääniympäristö - Ympäröivä melu voi vaikuttaa paristojen kestoon. Paristot saattavat kulua vähemmän kirjastossa kuin ravintolassa tai rock-konsertissa. Myöskin kuulokojeiden käyttö täydellä äänenvoimakkuudella voi kuluttaa paristot loppuun ennenaikaisesti. 
Kojeiden käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa.

Tekniset tiedot:
 
Malli Kuulokojeparisto, koko 10
Materiaali Sinkki-ilmaparisto
Nimellisjännite 1.45 V
Mitat 3.45mm*5.74mm
Valmistusmaa Iso-Britannia (UK)


 
Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet
Kuulotarvikkeen kuulokojeparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:
 • Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä,sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy,anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
 • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
 • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
 • Älä laita paristoja jääkaappiin
 • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
 • Paristot saattavat tippua avatusta säilytyspakkauksesta kuljetuksen aikana, esim. laukussa. Suosittelemme säilyttämään tällöin paristoja omassa säilytysrasiassa. Tutustu tarkemmin säilytysrasiaan
 • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä. 

Mitä värikoodit ja kirjaimet kuulokojeparistopakkauksissa tarkoittavat?

Eri malliset kuulokojeet toimivat eri kokoisilla paristoilla. Kuulokojeiden neljä vakiokokoa ovat koko 10, 13, 312 ja 675.
Helpoin tapa, jolla voit  tunnistaa tarvitsemasi kuulolaitteen pariston koon on joko numerokoodi tai värikoodi.
10 koko = keltainen
13 koko = oranssi
312 koko=ruskea
675 koko=sininen

Mikäli olet epävarma, mikä on kuulokojeesi pariston oikea koko, voit tarkistaa asian kuulokojeesi käyttöohjeesta tai kysymällä omalta kuulontutkijaltasi. Kuulotarvike-paristot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin tuotemerkistä ja valmistajasta riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, Phonak, Widex, Resound, Beltone jne.)

Pariston koko on yleensä sijoitettu pakkauksen etu- tai takaosassa olevaan kulmaan. Tuotemerkistä riippuen kokonumeron yhteyteen (10,13, 312 tai 675) on voitu lisätä myös kirjain, esimerkiksi R675MF, 10DS, P13, A312). Kuulotarvikkeen paristoissa ei käytetä kirjainkoodeja kokonumeron ja värikoodin yhteydessä