Kuulokojeparisto 312

Hinta: 3,95 395
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
10 3,50 € 35,00 € Osta
Laadukas ja suosittu Kuulotarvikkeen kuulokojeparisto, koko 312. Nämä kuulolaiteparistot ovat helppokäyttöisessä kuuden kappaleen kiekkopakkauksessa. Kuulotarvikkeen sinkki-ilmapariston koko 312 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa ruskeasta värikoodista. Kuulotarvikkeen kuulolaiteparistot eivät sisällä elohopeaa.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja. Huom! paristo on sama tuote kuin aiempi A312-paristo. 

Haluatko edullisemmin 10 pakkausta? Tilaa ne tästä

Toimitustavat

Postipaketti: 0,00 €
4-7 työpäivää
Kirjelähetys / postipaketti: 0,00 €
4-7 työpäivää
Pikakirje: 5,50 €
2-3 työpäivää. Toimitustapa vaihtuu pikapaketiksi, mikäli tilaus ei mahdu pikakirjeeseen.
Pikapaketti: 5,50 €
2-3 työpäivää
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 työpäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen
Kuulotarvike kuulokojeparistot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin merkistä riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, jne.). Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.
Kuulotarvikkeen kuulokojepariston koko 312 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa ruskeasta värikoodista.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja

Paristojen kesto kuulolaitteissa
Pariston kapasiteetti on 180 mAh ja sen käyttöikä on keskimäärin 3-12 päivää.
Paristojen kesto riippuu monista tekijöistä, joista yleisimmät ovat:
  • Yksilöllinen kojeiden käyttö - Kuinka monta tuntia päivässä ja kuinka monta päivää viikossa kojeita käytetään?
  • Yksilöllinen kuulonalenema - Vaikeimmat kuulonalenemat vaativat voimakkaampaa äänen vahvistusta, mikä lisää paristojen kulutusta ja lyhentää niiden käyttöikää.
  • Kuulokojeiden erot - Mitä uudenaikaisempi kuulokoje on, sitä enemmän se vaatii virtaa. Uusien digitaalisten kojeiden ominaisuudet, kuten langaton yhteys, bluetooth-liitäntä ja melunvaimennus, vaativat paljon virtaa toimiakseen.
  • Ääniympäristö - Ympäröivä melu voi vaikuttaa paristojen kestoon. Paristot saattavat kulua vähemmän kirjastossa kuin ravintolassa tai rock-konsertissa. Myöskin kuulokojeiden käyttö täydellä äänenvoimakkuudella voi kuluttaa paristot loppuun ennenaikaisesti. 
Kojeiden käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa.
Tekniset tiedot:
 
Malli Kuulokojeparisto, koko 312
Materiaali Sinkki-ilmaparisto
Jännite 1.45 V
Mitat 3.45mm x 7.80 mm
Valmistusmaa Iso-Britannia (UK)


 
Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet
Kuulotarvikkeen kuulokojeparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:
  • Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä,sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy,anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
  • Älä laita paristoja jääkaappiin
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä. 

Mitä värikoodit ja kirjaimet kuulokojeparistopakkauksissa tarkoittavat?

Eri malliset kuulokojeet toimivat eri kokoisilla paristoilla. Kuulokojeiden neljä vakiokokoa ovat koko 10, 13, 312 ja 675.
Helpoin tapa, jolla voit  tunnistaa tarvitsemasi kuulolaitteen pariston koon on joko numerokoodi tai värikoodi.
10 koko = keltainen
13 koko = oranssi
312 koko=ruskea
675 koko=sininen

Mikäli olet epävarma, mikä on kuulokojeesi pariston oikea koko, voit tarkistaa asian kuulokojeesi käyttöohjeesta tai kysymällä omalta kuulontutkijaltasi. Kuulotarvike-paristot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin tuotemerkistä ja valmistajasta riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, Phonak, Widex, Resound, Beltone jne.)

Pariston koko on yleensä sijoitettu pakkauksen etu- tai takaosassa olevaan kulmaan. Tuotemerkistä riippuen kokonumeron yhteyteen (10,13, 312 tai 675) on voitu lisätä myös kirjain, esimerkiksi R675MF, 10DS, P13, A312). Kuulotarvikkeen paristoissa ei käytetä kirjainkoodeja kokonumeron ja värikoodin yhteydessä