Kuulokojeparisto 675

Hinta: 3,95
Määrä: kpl
Laadukas ja suosittu Kuulotarvikeen -kuulokojeparisto, koko 675. Paristot ovat helppokäyttöisessä kuuden kappaleen kiekkopakkauksessa. Kuulotarvikkeen sinkki-ilmapariston koko 675 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa sinisestä värikoodista. Kuulotarvikkeen paristot eivät sisällä elohopeaa.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.
Kuulotarvike-paristot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin merkistä riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, jne.). Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.
Kuulotarvikkeen kuulokojepariston koko 675 on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa sinisestä värikoodista.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.

Paristojen kesto
Pariston kapasiteetti on 640 mAh ja sen käyttöikä on keskimäärin 9-20 päivää.Paristojen kesto riippuu monista tekijöistä, joista yleisimmät ovat:
  • Yksilöllinen kojeiden käyttö - Kuinka monta tuntia päivässä ja kuinka monta päivää viikossa kojeita käytetään?
  • Yksilöllinen kuulonalenema - Vaikeimmat kuulonalenemat vaativat voimakkaampaa äänen vahvistusta, mikä lisää paristojen kulutusta ja lyhentää niiden käyttöikää.
  • Kuulokojeiden erot - Mitä uudenaikaisempi kuulokoje on, sitä enemmän se vaatii virtaa. Uusien digitaalisten kojeiden ominaisuudet, kuten langaton yhteys, bluetooth-liitäntä ja melunvaimennus, vaativat paljon virtaa toimiakseen.
  • Ääniympäristö - Ympäröivä melu voi vaikuttaa paristojen kestoon. Paristot saattavat kulua vähemmän kirjastossa kuin ravintolassa tai rock-konsertissa. Myöskin kuulokojeiden käyttö täydellä äänenvoimakkuudella voi kuluttaa paristot loppuun ennenaikaisesti. 
Kojeiden käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa.

Tekniset tiedot:
 
Malli Kuulokojeparisto, koko 675
Materiaali Sinkki-ilmaparisto
Jännite 1.45 V
Mitat 5.25 x 11.80 mm
Valmistusmaa Iso-Britannia (UK)


 
Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet
Kuulotarvikkeen kuulokojeparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:
  • Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä,sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy,anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
  • Älä laita paristoja jääkaappiin
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä.