Kuulokojeparistot

Kuulotarvikkeen 10-vuotiasjuhlat jatkuvat! Haluamme ilahduttaa sinua huipputarjouksella.  Kun ostat nyt Kuulotarvikkeen paristoja saat yhden paristokiekon kaupan päälle. Tarjous voimassa 13.12.2020 asti.

Huom! Kun lisäät ostoskoriin Kuulotarvike-merkkisiä paristoja, saat samaa paristoa yhden kiekon nyt kaupan päälle automaattisesti kampanjan ajan.

* * * * *

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Kuulotarvike kuulolaitteiden paristot sekä Rayovac implanttikuulolaitteiden paristot. 
UUTUUS!
Nyt saatavilla myös kestävät Oticon kuulokojeparistot. Kierrätettävät  ilma-sinkkiparistot : 10,13,312, 675 sekä sisäkorvaistutteisiin eli implantteihin sopivat 675-paristot eivät sisällä elohopeaa.

Kuulotarvike kuulolaiteparistot sopivat kaikkiin kuulokojeisiin merkistä riippumatta (esim. Oticon, Bernafon, jne.) Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.  Oikea paristokoko on helposti tunnistettavissa verkkokaupassa värikoodista.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja

Tiesithän, että olemme kotimainen kuulolaiteparistokauppa ja meiltä voit tilata meiltä myös puhelimitse 09 739 739, ma-pe 8-18 ja lauantaisin 10-16. 
Autamme mielellämme, mikäli tarvitset apua verkkokauppatilauksessa.


 
Järjestys: