ALE 18 %
 • Kuulolaiteparisto 10 Oticon, 10 kpl

Kuulolaiteparisto 10 Oticon, 10 kpl

Hinta: 49,00 4900 60,00 € 6000
Määrä: kpl

Laadukas Oticon-kuulolaiteparisto, koko 10.
Helppokäyttöinen ja kätevä kiekkopakkaus sisältää 6 kpl kaikkiin kuulokojemerkkeihin sopivia sinkki-ilmaparistoja.

Pakkauksen ilme on uusittu ja koko 10 on nyt helpommin tunnistettavissa keltaisesta värikoodista.

Oticon kuulolaiteparistot ovat kuulokojeparistojen markkinajohtajan, saksalaisen VARTAn valmistamat ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit. Oticon kuulolaiteparistot eivät sisällä elohopeaa.

KATSO OPASTUSVIDEO PARISTOJEN VAIHTAMISESTA

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
4-7 arkipäivää (Posti jakelee vain ma, ke ja to). Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Tekniset tiedot:
 
Malli              Kuulolaiteeparisto, koko 10
Materiaali      Sinkki-ilmaparisto
Jännite          1.45 V
Mitat              3.45mm*5.74mm
Valmistusmaa Saksa (DE)

Paristojen kesto kuulolaitteissa eli kuulokojeissa

Oticon 10-kuulolaitepariston kapasiteetti on 105 mAh ja sen käyttöikä on keskimäärin 3-10 päivää. Paristojen kesto riippuu monista tekijöistä, joista yleisimmät ovat:
 • Yksilöllinen kojeiden käyttö - Kuinka monta tuntia päivässä ja kuinka monta päivää viikossa kojeita käytetään?
 • Yksilöllinen kuulonalenema - Vaikeimmat kuulonalenemat vaativat voimakkaampaa äänen vahvistusta, mikä lisää paristojen kulutusta ja lyhentää niiden käyttöikää.
 • Kuulokojeiden erot - Mitä uudenaikaisempi kuulokoje on, sitä enemmän se vaatii virtaa. Uusien digitaalisten kojeiden ominaisuudet, kuten langaton yhteys, bluetooth-liitäntä ja melunvaimennus, vaativat paljon virtaa toimiakseen.
 • Ääniympäristö - Ympäröivä melu voi vaikuttaa paristojen kestoon. Paristot saattavat kulua vähemmän kirjastossa kuin ravintolassa tai rock-konsertissa. Myöskin kuulokojeiden käyttö täydellä äänenvoimakkuudella voi kuluttaa paristot loppuun ennenaikaisesti. 
Kojeiden käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana. Oticon 10- paristot eivät ole uudelleen ladattavia akkuja.

Paristojen testaaminen

Jos kuulokoje kytkeytyy pois päältä, haluat ehkä tarkistaa, onko paristo loppunut. Se voidaan tehdä mm seuraavasti:
 • Älypuhelimesi Oticon On- sovelluksen kautta (Sovellus on maksuton)
 • Oticon ON- sovellus on saatavana iPhonelle ja Androidille maksutta sovelluskaupastasi. Sen avulla voit hienovaraisesti hallita Oticon-kuulokojeitasi mm. tarkastaa pariston tilan.
 • Paristotesterillä: Aseta paristo paristontestaajan pinnalle. Varmista, että plus-napa (+) on ylöspäin. Liu'uta paristoa nuolen suuntaan ja katso tulos näytöstä.
 • Ilman paristotesteriä: Laita paristo kuulokojeeseen, ja sulje paristokotelo. Sulje kuulokoje nyrkkiisi, ja pidä sitä korvaasi vasten. Jos kuulokoje vinkuu, paristo toimii. (Ei koske Oticon Opn S- kuulokojeperheen tuotteita)

Tuotteiden varastointiaika ja laatutakuu

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avaamattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa. Uuden ja avaamattoman Oticon-kiekkopakkauksen luukussa on ehjä laatusinettitarra (Quality Guarantee)

Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet

Kuulotarvikkeen kuulokojeparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:

Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä,sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy,anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?

 • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
 • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
 • Älä laita paristoja jääkaappiin
 • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
 • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Miten paristot tulee hävittää?

EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä. 

Mitä värikoodit ja kirjaimet kuulokojeparistopakkauksissa tarkoittavat?

Eri malliset kuulokojeet toimivat eri kokoisilla paristoilla. Kuulokojeiden neljä vakiokokoa ovat koko 10, 13, 312 ja 675.
Helpoin tapa, jolla voit  tunnistaa tarvitsemasi kuulolaitteen pariston koon on joko numerokoodi tai värikoodi.
10 koko = keltainen
13 koko = oranssi
312 koko=ruskea
675 koko=sininen