Kuulolaitteiden säilytyskotelosetti

Hinta: 11,00 1100
Määrä: kpl

Alin hinta edeltävän 30 päivän aikana 11 €

Kuulolaitteita on hyvä säilyttää turvallisessa paikassa, kun et käytä niitä. Oticon säilytyskotelo sopii erilaisten kuulolaitteiden säilyttämiseen.

Kotelo on suunniteltu kahdelle kuulolaitteelle sekä kahdelle varaparistolle. Mikäli kuulokojeesi korvakappale on kiinni kojeessa, niin tällöin koteloon mahtuu vain yksi kuulokoje. Kova ulkokuori ja sisäpuolen pehmeämpi pinta suojaavat kuulolaitteita lialta ja kosteudelta. Kotelo estää myös lemmikkejä pääsemästä käsiksi kuulokojeisiin. Pienen kokonsa ansiosta koteloa on helppo kuljettaa mukana.  

HUIPPUETU: Säilytyskotelon mukana tulee myös Multitool-työkalu sekä harmaa puhdistusliina. Edun arvo on yhteensä 4,50 €.
  

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.

SÄILYTYSKOTELO
Mitat: 80x80x30 mm, huom. pyöristetyt kulmat
Materiaali: muovia
Väri: musta


MULTITOOL-TYÖKALU
MultiTool on pienikokoinen ja kätevä työkalu kuulolaitteen puhdistamiseen ja korvavahan poistoa varten korvaosista.  Harjalla voi puhdistetaan kojeiden korvaosien kanavat ja mikrofoniaukot (varovasti). Harjan päässä on magneetti, joka helpottaa kuulokojeen paristojen vaihtamista. Työkalu sisältää myös metallilangasta tehdyn lenkin korvavahan poistoa varten. Suosittelemme kuitenkin vahasuojan säännöllistä vaihtamista.
 
Mitat: 50 mm (pituus)
Materiaali: muovia ja metallia
Väri: musta
 
PUHDISTUSLIINA
Kuulolaitteen säännöllinen puhdistus lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Kuulolaitteen pintojen puhdistukseen kätevä apuri on puhdistusliina.
 
Mitat: 165 mm x 90 mm
Materiaali: 80 % polyesteri ja 20 % polyamidi
Väri: harmaa
 
LISÄTIETOJA
Multitool-työkalun ja puhdistusliinan voi myös ostaa erikseen. Huom! erikseen myytävä puhdistusliina eri tuote kuin säilytyskotelon mukana tuleva.