Kuulotarvike kuulolaiteparistot

Kuulotarvike kuulolaiteparistot

Kuulotarvike-paristot ovat suosittuja ja laadukkaita sinkki-ilmaparistoja, jotka sopivat kaikkien eri valmistajien kuulokojeisiin (esim. Oticon, Bernafon, Resound, Widex, Phonak jne.). Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot ovat Energizerin Iso-Britanniassa valmistamia tuotteita. Nämä kuulolaiteparistot täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit, eivätkä sisällä elohopeaa.

NYT KANNATTAA TARTTUA TARJOUKSEEN JA TÄYDENTÄÄ PARISTOVARASTOT ITSELLE JA VAIKKA KOKO KERHOPORUKALLE KUULOTARVIKKEEN SUPER SYKSYN 10+2 KUULOKOJEPARISTOPÄIVIEN AIKANA. KUN OSTAT KUULOTARVIKKEEN 10 KPL PARISTOPAKKAUKSEN SAAT NYT ERIKOISETUNA JOPA KAKSI KIEKKOA KAUPAN PÄÄLLE! NÄIN VARMISTAT, ETTÄ VIRTAA RIITTÄÄ KOKO SYKSYN TUULIIN JA TUIVERUKKSEEN! 


Tilaa 10 kiekon pakkaus ja säästä! Saat nyt jopa 60+12 paristoa vain 35 € eli kuulolaiteparistot jokapäiväiseen käyttöösi noin neljäksi kuukaudeksi ilman toimituskuluja kirjepostilla ja suoraan kotiisi toimitettuna!  Kuulotarvikkeen 10 kpl paristokiekkojen osatajalle nyt siis kaksi extra kiekkoa kaupan päälle! Toimi nopeasti!


NÄIN SAAT EDUN KÄYTTÖÖSI. TILAA USEAMPI PAKKAUS. SAAT ENEMMÄN ILMAISLAHJOJA.

Jokaisesta tilatusta 10 kpl paristopakkauksesta saat +2 kiekkoa kaupan päälle Kuulotarvikeen kuulokojeparistomerkiltä. Jos tilaat useamman kymppipakkauksen samassa tilauksessa, saat tietysti myös enemmän tilaajalahjoja. Tilaajalahjaksi  voit valita mitä tahansa paristokokoa 10,13,312 tai 675

TILAAJALAHJAT SAAT KLIKATTUA mukaan tilaukseesi ostoskorivaiheessa, kun tilauksesi sisältää vähintään yhden 10 kpl paristopakkauksen, mitä tahansa paristokokoa. Mikäli et tarvitse paristoja juuri nyt, saat kaupanpäällisen myös, jos kaikkien ostostesi yhteisarvo on vähintään 35€

Tarjous on voimassa 1.-30.9.2023 verkkokaupassa ja puhelintilauksissa.Kannattaakin hyödyntää isomman kertaoston alennus, sillä Kuulotarvikkeen keskimääräinen varastointiaika avaamattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen- päiväys löytyy pakkauksen takaa. Paristokiekkopakkaus avataan takapuolelta, jossa on uudelleen suljettava luukku.

Ohjeet kuulokojeparistojen oikeaoppiseen säilytykseen:

  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
  • Älä laita paristoja jääkaappiin
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan tai kuulokojeparistoille tarkoitetussa säilytyskotelossa. 
  • Älä laita paristoja irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.Mikäli paristoja niellään vahingossa, ota yhteys lääkäriin.
  • Pakkaa kuulokojeparistot käsimatkatavaroihin matkustaessasi lentokoneessa.
Järjestys: