Phonak 2-osainen mikrofonisuoja

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

Pakkauksessa 10 paria mikrofonisuojia.
Phonak kaksiosainen mikrofonisuoja on tarkoitettu korvantauskojeisiin suojaamaan ja vähentämään tuulen ja sään vaikutusta kuulokojeen mikrofoneihin.

Tämä mikrofonisuoja sopii seuraaviin Phonak kuulokojekojemalleihin: Exelia, Exelia Art, Versata, Versata Art, Savia, Savia Art, Naída SP ja UP, Naída S SP ja UP, Naída Q SP ja UP, Sky Q SP ja UP poislukien micro -mallit.

Mukana työkalu vanhan mikrofonisuojan poistamiseksi ja uuden asettamiseksi tilalle.

Tarkista aina kuulokojeesi käyttöohjeesta sopiva mikrofonisuojamalli. Ota tarvittaessa yhteyttä hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulokojeesi mikrofonisuojasta tai sen vaihtamisesta.

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.