Phonak avoin sovite M

Hinta: 10,00 1000
Määrä: kpl

Phonak sovitteet eli tipit mukautuvat korvaasi pehmeän materiaalinsa ansiosta. Nämä sovitteet sopivat Phonak Audeo B, Audeo V, Audeo Q, Audeo S RIC -kuulokojeisiin. Ne ovat myös yhteensopivia Phonak HE-ohutputkien kanssa.

• Tämä sovitemalli on avoin ja kokoa M
• Sovitteet ovat väriltään tummanharmaita
• Pakkauksessa 10 kpl sovitteita

Sovitteet tulee vaihtaa vähintään kerran kuukaudessa tai tarvittaessa useamminkin.

Varmista ennen tilauksen tekemistä, että tiedät tarvitsemasi koon ja mallin. Voit tarkistaa joko kuulolaitteen käyttöohjeesta tai hankintapaikasta kojeeseesi sopivat tai käyttämäsi sovitteet.

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
4-7 arkipäivää (Posti jakelee vain ma, ke ja to). Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.

LISÄTIETOJA

Phonak sovitemalleja ja -kokoja on mahdollista vaihtaa tarvittaessa. Niiden laittaminen ja pois ottaminen kuulokkeesta tai ohutputkesta on helppoa. Phonak sovitteita suositellaan käytettäväksi vain Phonak kuulolaitteissa.

Avoin sovite tarjoaa mahdollisimman luonnollisen kokemuksen kuulla ympäröiviä ääniä. Näin pyritään välttämään tukkoisuuden tunnetta.

Suljettua sovitetta tarvitaan, kun ääntä tarvitsee vahvistaa tehokkaammin. Suljetut sovitteet auttavat kuulemaan paremmin matalataajuisia ääniä. 

Power sovitteet ovat suljettuja sovitteita. Ne auttavat erityisen hyvin vahvistamaan ympäröiviä ääniä. 

Sovitteen vaihtaminen Phonak kuulokojeisiin

1) Pidä kuulokkeesta tai ohutputkesta kiinni, tartu sovitteen reunaan ja irrota sovite vetämällä sitä varovaisesti

2) Ota pakkauksesta uusi sovite ja työnnä kuuloke tai ohutputki tarkasti keskelle sovitetta pohjaan saakka, jotta se kiinnittyy tiukasti

3) Paina vielä lujaa varmistaaksesi, että sovite kiinnittyy kunnolla