Phonak CERUSHIELD vahasuoja

Hinta: 10,00 1000
Määrä: kpl

Vahasuojan tehtävä on suojata kuulolaitteen korvasta erittyvältä korvavahalta ja kosteudelta. Vahasuojan vaihto on tärkein käyttäjän itse tekemä kuulolaitteen hoitotoimenpide.

Vaihtoväli riippuu siitä, kuinka paljon korvavahaa erittyy ja siksi yleispätevää ohjetta vaihtovälistä on hankala antaa. Älä koskaan käytä kuulolaitetta ilman vahasuojaa!

Vaihda vahasuoja viimeistään, jos
• kojeen ääni on vaimeampi kuin aikaisemmin
• ääni on vääristynyt tai
• vahasuoja on likainen

Pakkauksessa on 10 kpl vahasuojia mustassa kiekossa

Tarkista aina kuulolaitteen käyttöohjeesta sopiva vahasuojamalli. Ota tarvittaessa yhteyttä kuulokojeesi hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulokojeesi vahasuojasta tai sen vaihtamisesta.

KATSO OPASTUSVIDEO VAHASUOJAN VAIHTAMISESTA

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
4-7 arkipäivää (Posti jakelee vain ma, ke ja to). Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Näin vaihdat CeruShield vahasuojan:

1) Käännä kiekkoa niin, että roskakorin kohdassa on tyhjä aukko ja uusi valkoinen vahasuoja näkyy vahasuojakiekon kohdassa 2.

2) Paina kuuloke kohtisuoraan roskakorin aukkoon niin, että kuulokkeessa tuntuu napsahdus. Vedä kuuloke varovasti kohtisuoraan ulospäin vahasuojakiekosta.

3) Paina kuuloke kohtisuoraan vahasuojakiekon aukkoon 2 niin, että kuulokkeessa tuntuu napsahdus.

4) Vedä kuuloke varovasti kohtisuoraan ulospäin vahasuojakiekosta