Phonak Cerustop vahasuoja

Hinta: 10,00 1000
Määrä: kpl

Pakkaus sisältää 8 kpl vahasuojia. Pakkauksessa on päivämäärätarra, joka tarkoittaa tuotteen valmistuspäivää. Vahasuojia voi käyttää useita vuosia valmistuspäivästä. 

Vahasuoja pitää kuulokojeen puhtaana liasta ja korvakäytävän tuottamasta vaikusta eli korvavahasta. Kuulokojeen korvaosan tukkeutuminen on yleinen ongelma, jonka voi välttää vaihtamalla säännöllisesti vahasuojan. Mikäli kuulolaitteen ääni kuulostaa vaimeammalta tai poikkeaa aiemmasta äänimaailmasta, syynä saattaa olla tukkeutunut vahasuoja. 

Pakkauksessa voi olla päivämäärätarra, joka tarkoittaa tuotteen valmistuspäivää. Vahasuojia voi käyttää useita vuosia valmistuspäivästä. 

Tämä tuote vastaa Oticon Waxstop vahasuojaa ja sopii tätä vahasuojaa käyttäviin kuulolaitteisiin. 

Tarkista aina kuulolaitteen käyttöohjeesta sopiva vahasuojamalli. Ota tarvittaessa yhteyttä kuulokojeesi hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulokojeesi vahasuojasta tai sen vaihtamisesta.

KATSO OPASTUSVIDEO VAHASUOJAN VAIHTAMISESTA
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Näin vaihdat Cerustop vahasuojan

1) Aseta vaihtotyökalun tyhjä pää kuulokojeessa olevaan vahasuojaan

2) Vedä vanha vahasuoja varovasti suoraan ulospäin kuulokojeen ääniaukosta

3) Käännä vaihtotyökalu ja aseta uusi vahasuoja kuulokojeen ääniaukkoon

4) Paina vahasuoja kevyesti paikalleen ja vedä työkalu pois