Phonak ohutputki 4.0 (Marvel) 1R oikea

Hinta: 16,00 1600
Määrä: kpl

Phonak ohutputki 4.0 (Marvel) 1R
Yhdessä pakkauksessa 5 ohutputkea

Phonak ohutputki 4.0:n tehtävänä on välittää ääni kuulokojeesta korvaan. Se sopii Phonak Marvel-teknologiaa hyödyntäviin kuulolaitteisiin, kuten Bolero M korvantauskojeisiin (BTE).  Ohutputki kiinnitetään kuulolaitteeseen kiertämällä se tiukasti kiinni.
  
• Ohutputken koko: 1R
• Sopii oikeaan korvaan

Varmista ennen tilauksen tekemistä, että malli ja koko ovat oikeatVoit tarkistaa joko kuulolaitteen käyttöohjeesta tai kuulolaitteen hankintapaikasta kojeeseesi sopivat tai käyttämäsi ohutputket.

Tämä tuote on hygieniatuote, jonka pakkaus on sinetöity. Hygieniatuotteita ei voi palauttaa, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä oleva pussi on avattu.


 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.
Kuulolaitteiden ohutputkien puhdistus

Ohutputki tulee pitää puhtaana poistamalla siitä ylimääräinen kosteus ja korvavaha. Käytä siihen puhdistussiimoja. Vedellä huuhtelemista ei suositella, sillä putkeen voi jäädä vettä.

Jos putkea ei puhdisteta, se voi tukkiutua vahasta, jolloin äänet eivät välity korvaan.

OHJE
Vaihe 1 Vedä ohutputki irti kuulolaitteesta.
Vaihe 2 Vie puhdistuslanka putken läpi koko matkalta.
Vaihe 3 Työnnä ohutputki takaisin kuulolaitteeseen.

Huolellinen ja säännöllinen kuulolaitteen hoito takaa sille hyvän toimintakyvyn ja pitkän käyttöiän.

Mikä on hygieniatuote?
Hygieniatuote on sellainen tuote, johon tavanomaisessa käytössä voi tarttua eritteitä, esim. korvavaikkua. Kuulotarvikkeessa hygieniatuotteet sinetöidään.  Näin varmistamme sen, että tuotteet ovat terveysturvallisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli sinettipussi on avattu.
 
Mitkä Kuulotarvikkeen tuotteet ovat hygieniatuotteita?
Kuulotarvikkeen hygieniatuotteita ovat tipit ja sovitteet, vahasuojat, letkut ja ohutputket, kuulokojekorut ja korvatulpat. 
 
Mistä huomaan, että tilaamani tuote on hygieniatuote?
Kaikki Kuulotarvikkeen hygieniatuotteet ovat sinetöityjä eli tuote on pakattu läpinäkyvään pussiin, jossa lukee ”sinetöity hygieniatuote”. Näihin tuotteisiin voi tutustua helposti silmämääräisesti, mutta niitä ei voi kokeilla.

Voiko hygieniatuotteen palauttaa?
Kyllä voi, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä olevaa pussia ei ole avattu.