Phonak suljettu sovite S

Hinta: 10,00 1000
Määrä: kpl

Pakkauksessa 10 kpl sovitteita

Phonak sovitteet eli tipit mukautuvat korvaasi pehmeän materiaalinsa ansiosta. Nämä sovitteet sopivat Phonak Audeo B, Audeo V, Audeo Q, Audeo S RIC -kuulokojeisiin. Ne ovat myös yhteensopivia Phonak HE-ohutputkien kanssa.

• Tämä sovitemalli on sujettu ja kokoa S
• Sovitteet ovat väriltään tummanharmaita

Sovitteet tulee vaihtaa vähintään kerran kuukaudessa tai tarvittaessa useamminkin.


Varmista ennen tilauksen tekemistä, että tiedät tarvitsemasi koon ja mallin. Voit tarkistaa joko kuulolaitteen käyttöohjeesta tai hankintapaikasta kojeeseesi sopivat tai käyttämäsi sovitteet.

Tämä tuote on hygieniatuote, jonka pakkaus on sinetöity. Hygieniatuotteita ei voi palauttaa, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä oleva pussi on avattu.
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.

LISÄTIETOJA

Phonak sovitemalleja ja -kokoja on mahdollista vaihtaa tarvittaessa. Niiden laittaminen ja pois ottaminen kuulokkeesta tai ohutputkesta on helppoa. Phonak sovitteita suositellaan käytettäväksi vain Phonak kuulolaitteissa.

Avoin sovite tarjoaa mahdollisimman luonnollisen kokemuksen kuulla ympäröiviä ääniä. Näin pyritään välttämään tukkoisuuden tunnetta. 

Suljettua sovitetta tarvitaan, kun ääntä tarvitsee vahvistaa tehokkaammin. Suljetut sovitteet auttavat kuulemaan paremmin matalataajuisia ääniä. 

Power sovitteet ovat suljettuja sovitteita. Ne auttavat erityisen hyvin vahvistamaan ympäröiviä ääniä. 

Sovitteen vaihtaminen Phonak kuulokojeisiin

1) Pidä kuulokkeesta tai ohutputkesta kiinni, tartu sovitteen reunaan ja irrota sovite vetämällä sitä varovaisesti

2) Ota pakkauksesta uusi sovite ja työnnä kuuloke tai ohutputki tarkasti keskelle sovitetta pohjaan saakka, jotta se kiinnittyy tiukasti

3) Paina vielä lujaa varmistaaksesi, että sovite kiinnittyy kunnolla


Mikä on hygieniatuote?
Hygieniatuote on sellainen tuote, johon tavanomaisessa käytössä voi tarttua eritteitä, esim. korvavaikkua. Kuulotarvikkeessa hygieniatuotteet sinetöidään.  Näin varmistamme sen, että tuotteet ovat terveysturvallisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli sinettipussi on avattu.
 
Mitkä Kuulotarvikkeen tuotteet ovat hygieniatuotteita?
Kuulotarvikkeen hygieniatuotteita ovat tipit ja sovitteet, vahasuojat, letkut ja ohutputket, kuulokojekorut ja korvatulpat. 
 
Mistä huomaan, että tilaamani tuote on hygieniatuote?
Kaikki Kuulotarvikkeen hygieniatuotteet ovat sinetöityjä eli tuote on pakattu läpinäkyvään pussiin, jossa lukee ”sinetöity hygieniatuote”. Näihin tuotteisiin voi tutustua helposti silmämääräisesti, mutta niitä ei voi kokeilla.

Voiko hygieniatuotteen palauttaa?
Kyllä voi, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä olevaa pussia ei ole avattu.