Hyppää sisältöön
Kuulotarvike aurinkovarjo ja Rayovac kuulokojeparistot. KESÄALE paristoista -30% . Pinkki kuulokoje ottaa aurinkoa varjon alla.

Rayovac – kuulolaiteparistojen kesätarjous

Rayovac kuulolaiteparistot nyt -30 %! Tilaa 10-pakkaus paristoja hintaan 31,50€ tai yksittäin, jolloin kiekon hinta 3,45€. Tarjous voimassa 26.7.2024 saakka.

Rayovac kuulolaiteparistot ovat luotettavia ja maailmanlaajuisesti tunnettuja. Ne ovat kehitetty tiiviissä yhteistyössä kuulolaitteiden valmistajien kanssa huomioiden nykyaikaisten kuulokojeiden vaatimukset, kuten äänen langattoman suoratoiston esim. puhelimesta tai TV:stä suoraan kuulokojeisiin. Tähän tarvitaan luonnollisesti myös enemmän tehoa paristoilta.
Rayovac EXTRA kuulolaiteparistot tarjoavat tasaisen tehon ja suorituskyvyn mahdollistaen pitkän toiminta-ajan.

Kesä on täynnä seikkailuja, ja haluamme varmistaa, että kuulet jokaisen hetken. Hyödynnä kuuma KESÄALE -30% ja valitse luotettavat ja pitkäkestoiset Rayovac EXTRA- kuulokojeparistot kesämenoihin!
Muista pakata kesäkassiin myös laadukkaat ja turvalliset korvatulpat herkkien korvien ja kuulon suojaksi. Tutustu Pluggerz korvatulppiin ALE-15% lisää tästä!

Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa että puhelinmyynnissä 3.6.-26.7.2024. Palvelemme kotimaisessa verkkokaupassamme koko kesän ja lähetämme kaikki yli 25 € tilaukset maksutta, myös kesänviettopaikkaasi Suomessa!

Kesä, Aurinko ja kuulokojeet- Vinkit rantaelämään ja kesäseikkailuihin. Näin kuulokojeet pysyvät kunnossa, menossa mukana!

  • Merivesi – Kuivaa kuulokojeet heti. Suolakiteet voivat vahingoittaa koneistoa.
  • Hiekka – Vältä kuulokojeiden koskettelua hiekkaisilla käsillä. Hiekka voi tukkia mikrofoniaukot.
  • Aurinkosuojavoide ja hyttyskarkoitteet – Poista kuulokojeet ennen tuotteiden lisäämistä. Kemikaalit voivat vahingoittaa kojeiden muovikuorta.
  • Säilytä kuulokojeiden varaparistot kuumuudelta suojassa, mieluiten huoneenlämmössä.
Kuulotarvike – Miten voimme auttaa?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haku