SÄÄSTÄ 4,50 €
 • Rayovac kuulolaiteparisto 10 pakkauksia 10 kpl

Rayovac kuulolaiteparisto 10 pakkauksia 10 kpl

Hinta: 45,00 4500 49,50 € 4950
Määrä: kpl
Rayovac on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki kuulokojeparistoissa. Active Core Technology – tekniikkaa hyödyntävät Rayovac Extra paristot ovat kehitetty yhteistyössä kuulolaitteiden valmistajien kanssa ja ne täyttävät nykyaikaisten kuulokojeiden vaatimukset.

Rayovac Extra paristot ovat luotettavia ja niissä on pitkä toiminta-aika. Kiekkomallisesta pakkauksesta paristojen ottaminen on helppoa ja se on paras paikka myös niiden säilyttämiselle.Paristot eivät sisällä elohopeaa.

Rayovac kuulolaiteparistot sopivat kaikkiin kuulokojemerkkeihin. Yhdessä pakkauksessa on aina 6 kpl paristoja.

KATSO OPASTUSVIDEO PARISTOJEN VAIHTAMISESTA
 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
4-7 arkipäivää (Posti jakelee vain ma, ke ja to). Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää, ilmainen yli 60€ tilauksiin.
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 arkipäivää PostNordin lähimpään toimipisteeseen. Ilmainen yli 60 € tilauksiin.

Nämä suositut ilmasinkkiparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit. Paristojen käyttöikä on keskimäärin 3–12 päivää riippuen useista eri tekijöistä. Katso tarkemmin sivun alalaidasta ”Paristojen kesto”.

Tekniset tiedot:

Malli Kuulokojeparisto, koko 10
Materiaali Ilmasinkkiparisto
Jännite 1.45 V
Valmistusmaa    Iso-Britannia (UK)

 

Tärkeää tietoa kuulokojeparistoista


Kuulokojeparistojen toiminta
Kuulokojeissa käytetään ilmasinkkiparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa. Ethän siis poista tarraa, ennen kuin otat kuulokojepariston käyttöön.

Anna paristojen täyttyä ilmalla
Kun tarra on poistettu, odota noin 1 minuutti ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi. Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä, sillä sen jännite ei riitä antamaan kuulokojeelle virtaa. Mikäli näin käy, anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Kuulokojeparistojen jännite
Pakkauksessa mainittu jännite 1.45V tarkoittaa käytössä olevan pariston jännitettä. Kun tarra on vielä paikoillaan, jännite on 1.1.–1.3V. Paristo voi tarvita useita tunteja saavuttaakseen täyden tehon.

Kuulolaiteparistojen kesto
Kuulolaiteparistojen käyttöikä kiinnostaa monia.  Paristojen kesto riippuu useista tekijöistä, joista listaamme alla muutamia yleisimpiä.  

Yksilöllinen kuulonalenema
Vaikeammat kuulonalenemat vaativat voimakkaampaa äänenvahvistusta, mikä lisää kuulolaiteparistojen kulutusta ja lyhentää niiden käyttöikää.

Yksilöllinen kuulolaitteiden käyttö
Kuulolaiteparistojen käyttöikään vaikuttaa, kuinka monta tuntia päivässä sekä kuinka monta päivää viikossa kojeita käytetään. Kuulolaitteita suositellaan käytettävän päivittäin.

Kuulolaitteiden erot
Mitä uudenaikaisempi kuulolaite on, sitä enemmän se usein vaatii virtaa. Uusien kuulokojeiden ominaisuudet, kuten langattomat yhteydet ja bluetooth-liitäntä, voivat vaatia paljon virtaa toimiakseen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
 • säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
 • vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää käyttöikää
 • älä laita paristoja jääkaappiin
 • säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallisina taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon.
 • pidä kuulolaiteparistot poissa lasten ulottuvilta

Ääniympäristö
Ympäröivä melu voi vaikuttaa paristojen kestoon. Paristot saattavat kulua vähemmän kirjastossa kuin ravintolassa tai musiikkikonsertissa. Myös kuulokojeiden käyttö täydellä äänenvoimakkuudella voi kuluttaa paristot loppuun nopeammin.

Ympäristötekijät
 • Kuivuus: Kun kosteus vähenee, paristot saattavat kuivua, mikä voi lyhentää niiden käyttöikää.
 • Lämpötila: Kun lämpötila laskee, paristojen jännite vähenee, mikä voi lyhentää niiden käyttöikää.
 • Runsas kosteus: Kun kosteus lisääntyy, paristot saattavat saada kosteutta ja lakata toimimasta.
 • Korkeus: Korkeuden kasvaessa ilman happipitoisuus vähenee, jolloin paristot voivat kulua loppuun nopeammin.

Mikä on paristojen varastosäilyvyys?
Paristojen keskimääräinen säilyvyys on neljä vuotta valmistuspäivästä.

Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivin mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä.

Kuinka usein kuulolaiteparisto pitää vaihtaa?
Kojeiden käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.


TÄRKEÄÄ

Vinkkejä kuulolaitteittesi paristojen käsittelyyn

Nykyiset ilmasinkkiparistot ovat suhteellisen turvallisia verrattuna aiempiin kuulolaiteparistoihin, jotka sisälsivät elohopeaa. On kuitenkin tärkeää osata käsitellä niitä turvallisesti. 
 • Kuulolaitteen paristoja tulisi säilyttää tuotepakkauksessaan tai Rayovac-paristokotelossa.
 • Kun avaat pakkauksen, joka sisältää useita paristoja, varmista, että lapset tai lemmikit eivät pääse käsiksi pakkaukseen jääneisiin paristoihin.
 • Paristoja tulee käsitellä aina puhtailla, kuivilla käsillä.  Näin vähennetään mahdollista korroosioriskiä. 
 • Älä koskaan pidä paristoja suussasi, älä edes hetken aikaa, vaihtaessasi niitä kuulokojeisiin, jotta et vahingossa niele paristoja.
 • Käytettyjä kuulolaitteen paristoja tulisi säilyttää lasten ja lemmikkien ulottumattomissa ennen niiden toimittamista kierrätyspisteisiin.