Rayovac paristotesteri

Hinta: 7,00 700
Määrä: kpl
Paristotesterillä testaat helposti eri merkkisiä kuulolaiteparistoja. Testeri toimii myös avaimenperänä. Testerissä on mukana pieni kaksiosainen rasia, jossa voit säilyttää kahta varaparistoa tai varaparistoa ja vanhaa paristoa sen keräysastiaan viemiseen saakka.

• pienikokoinen
• helppo pitää mukana
• testaa kuulolaitteiden paristot
• säilytystila kahdelle paristolle

Testerin palkkinäyttö näyttää, onko paristossa vielä virtaa jäljellä. Testeri on tarkoitettu vain kuulolaitteiden paristojen testaamiseen.

VINKKI:
Kuulolaitteiden varaparistoja on hyvä pitää mukana myös lyhemmillä matkoilla.  Tärkeää on säilyttää näitä kuulokojeparistoja oikeaoppisesti, ettei kuumuus, terävät tavarat taskussa ja kassissa vaurioita uusia paristoja.

KATSO OPASTUSVIDEO KUULOKOJEEN PARISTOJEN VAIHTAMISESTA

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.
KATSO OHJEVIDEO KUULOLAITTEIDEN PARISTOJEN VAIHTAMISESTA
 
 
Testaa paristot näin

Laita kuulolaitteen paristo testauspinnalle plusnapa (+) ylöspäin. Paina paristoa pintaa vasten 3 sekunnin ajan. Palkkinäyttö näyttää, onko paristossa virtaa. 
Mikäli testaat uutta paristoa, poista ensiksi paristosta tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin testaat sitä, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos testaat paristoa saman tien tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin paristo voi vaikuttaa tyhjältä, sillä sen jännite ei riitä antamaan virtaa. 

Kuulokojeparistot ovat ilmasinkkiparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.