Hyppää sisältöön
Cedis otofloss hoitogeeli 5 ml

Alennus

4.68 5.50

Edellinen 30 pv alin hinta: 5.50.

Cedis otofloss hoitogeeli tuubissa on 5 ml hoitogeeliä. 

Hoitogeeli suojaa kuulolaitteiden käyttäjän korvakäytävän ihoa ja vähentää ihoärsytystä.  Se helpottaa kuulolaitteessa olevan ...

Cedis otofloss hoitogeeli tuubissa on 5 ml hoitogeeliä. 

Hoitogeeli suojaa kuulolaitteiden käyttäjän korvakäytävän ihoa ja vähentää ihoärsytystä.  Se helpottaa kuulolaitteessa olevan korvakappaleen laittamista korvaan. Käytä vain pieni määrä geeliä kerrallaan. Sisältää hajusteita. Hoitogeeli säilyy avattuna 12 kk, ja siitä on merkintä tuotteessa. Avaamattomana tuote säilyy useita vuosia. Tuotepakkauksessa on myös valmistukseen liittyvä numerosarja, joka ei tarkoita parasta ennen päivämäärää.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Cedis otofloss hoitogeeli – tuotteen käyttö

Cedis hoitogeeliä voidaan käyttää joko levittämällä geeliä korvakäytävän iholle tai suoraa korvakappaleen tai korvakäytäväkuulokojeen pinnalle. Varo tuotteen joutumista kuulokojeen mikrofoneihin ja ääniaukkoihin, sillä geeli saattaa tukkia ne.

Katso opastusvideo kuulokojeen puhdistuksesta ja hoitogeelin käytöstä.  

Tuotteen koostumus

Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Methyl Gluceth-20, Glycerin, PEG-7 Glygeryl, Cocoate, Panthenol, Propylenen Glycol, Allantoin, Glyceryl Polyacrylate, Glycol, Sodium Acrylates C10-30, Akryl Acrylates, Crosspolymer, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated, Gastor Oil, Phenoxyethanol, Chior-phenesin, Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance)

 

Katso myös korvavahan pehmittämiseen ja kutinan lievittämiseen tarkoitettu Vaxol-korvasuihke. 

Haku