Hyppää sisältöön
Holsteri (läpinäkyvä) eli pidike kuulolaitekoruun

8.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 8.00.

Pakkaus sisältää 1kpl Holsteri -pidikkeen kuulolaitekoruun. Ei sisällä korua.

Deafmetal kuulolaitekorut tarvitsevat aina pidikkeen eli holsterin, jotta koru voidaan kiinnittää kuulokojeeseen...

Pakkaus sisältää 1kpl Holsteri -pidikkeen kuulolaitekoruun. Ei sisällä korua.

Deafmetal kuulolaitekorut tarvitsevat aina pidikkeen eli holsterin, jotta koru voidaan kiinnittää kuulokojeeseen. Ostaessasi Kuulotarvikkeeesta kuulokojekoruja, holsteri lisätään automaattisesti osaksi koruostosta. Voit myös erikseen ostaa uuden holsterin tarvittaessa.

Holsterin mitat:
  • Korkeus holsterin pidemmällä puolella on 23,5 mm
  • Korkeus lyhyemmällä puolella 3 mm
  • Ympärysmitta 22 mm
  • sisähalkaisija 7 mm
  • venyvyys 600%

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

DEAFMETAL® on suomalainen kuulolaitekorumallisto, jonka on suunnitellut Jenni Ahtiainen. Deafmetal® yhdistää kuulolaitteen ja korvakorun toisiinsa uudella tavalla. Korun avulla voit muokata kuulolaitteesi oman näköiseksi.

Mikä on Holsteri?

Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin keksintö on kuulolaitteen ympärille kiinnitettävä holsteri, eli pidike. Se joustaa ja sen venyvyys on jopa 600 %, joten se sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kuulolaitemalleihin.

Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti. Se on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

Miten puhdistan holsterin?

Holsteria kannattaa pestä saippualla ja vedellä vähintään kerran kuussa tai tarvittaessa useammin, jos hikoilet paljon tai huomaat, että silikoni muuttuu liukkaaksi eli rasvoittuu helposti. Näin varmistat, että se pysyy napakasti ja turvallisesti kuulokojeessa arjen kaikissa tilanteissa.

Miten holsteri kiinnitetään kuulolaitteeseen?

Holsteri eli pidike kiinnitetään korvan takana pidettävään kuulokojeeseen siten, että holsterin pitkä uloke on kuulokojeen sisäpuolella. Holsterin kiinnityspaikka riippuu kuulokojeen painikkeiden ja mikrofoniaukkojen sijainneista, jotka vaihtelevat kojemalleittain. Koru tai pidike ei saisi peittää tai osua mikrofoniaukkoihin, jotta kuulokoje toimisi moitteettomasti. Otathan huomioon, että kuulolaitteissa on tyypillisesti useita mikrofoniaukkoja. Kiinnitä koru vain sellaiseen kohtaan, missä kuulolaitteen pinta on kiinteä eli kohtaan, missä ei ole aukkoja, painikkeita tai koloja.

Holsteri tulee sijoittaa kuulokojeen alareunasta riittävän etäälle, jotta se pysyy tukevasti paikallaan. Mikäli kuulokojeesi painikkeiden sijainnin vuoksi sijoitat holsterin kuulokojeen keskiosaan, valitse koruksi sellainen, jossa ketju on riittävän pitkä, jotta se ylettyy reilusti korvan taakse holsteriin kiinnitettäväksi.

Haku