Hyppää sisältöön
Oticon ConnectLine TV-sovitin 3.0 kuulolaitteille

170.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 170.00.

Oticon ConnectLine TV-sovitin mahdollistaa Oticon kuulolaitteiden yhdistämisen televisioon, jolloin television äänet suoratoistetaan suoraan korviisi. Takuu 12 kk. 

Sopii yhteen seuraavien kuul...

Oticon ConnectLine TV-sovitin mahdollistaa Oticon kuulolaitteiden yhdistämisen televisioon, jolloin television äänet suoratoistetaan suoraan korviisi. Takuu 12 kk. 

Sopii yhteen seuraavien kuulokojeiden kanssa:

Oticon Opn, Oticon Opn S, Oticon More, Oticon Real

Oticon ConnectLine TV-sovitin 3.0 sopii Oticon-kuulokojemalleihin, joissa on 2.4 GHz -ominaisuus. Tarkista tarvittaessa kojeittesi ominaisuudet niiden hankintapaikasta.

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

TV-sovitin on helppo pariliittää kuulokojeisiin kotona mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Pariliitäntä tarvitsee tehdä vain kerran, kun TV-sovitin otetaan käyttöön. TV-sovittimeen voi liittää niin monet Oticonin 2.4 GHz -ominaisuudella varustetut kuulokojeet, kuin haluaa.

Kun pariliitäntä on tehty, tulee kuulokojeeseen yksi ohjelma lisää, joka on tarkoitettu TV:n kuunteluun TV-sovittimen avulla.  TV:n kuuntelun voi aloittaa valitsemalla kuulokojeeseen TV:n kuunteluun tarkoitetun ohjelman. TV:n kuuntelun voi lopettaa vaihtamalla kuulokojeen ohjelmaa. Äänenvoimakkuuden säätö tapahtuu kuulokojeen painikkeista. Kaukosäätimestä äänenvoimakkuuden säätäminen ei yleensä vaikuta kuulokojeen ja TV-sovittimen kautta tulevaan ääneen.

Tutustu tarkemmin lukemalla käyttöohje
Lataa käyttöohje

Lisätietoja maahantuojalta Audmet Oy, info@audmet.fi tai puh. 09 2786 2081 (arkisin klo 9-16)

Katso myös muut Oticon lisälaitteet: ConnectClip yhteyslaite ja Kaukosäädin

Haku