Hyppää sisältöön
Oticon Waxstop vahasuoja 4 kpl

Etu

27.00 32.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Oticon Waxstop vahasuoja  4 kpl sisältää 4 vahasuojapakkausta, joissa on yhteensä 32 kpl vahasuojia kuuloke korvassa kuulokojeeseen (RIC, RIE, RITE), sekä korvakäytäväkojeeseen.

Kertakäy...

Oticon Waxstop vahasuoja  4 kpl sisältää 4 vahasuojapakkausta, joissa on yhteensä 32 kpl vahasuojia kuuloke korvassa kuulokojeeseen (RIC, RIE, RITE), sekä korvakäytäväkojeeseen.

Kertakäyttöinen vahasuoja estää kuulokojeen korvaosan tukkeutumisen.

Nämä vahasuojat sopivat mm. Oticon- ja Bernafon-kuulokojeisiin. Tämä tuote vastaa Phonakin Cerustop vahasuojaa ja sopii myös tätä vahasuojaa käyttäviin kuulolaitteisiin.

Varmista ennen tilauksen tekemistä, että tiedät tarvitsemasi vahasuojan mallin. Kuulokojeesi hankintapaikassa on saatettu merkitä oikea vahasuojan mallin kuulokojeen käyttöohjeisiin, muuhun kuulokojeen sovituksessa saatuun paperiin tai Kuulotarvikkeen infokorttiin.

Huom! Pakkauksen ulkoasu on muuttunut. Tuote on kuitenkin sama ja sitä voi käyttää normaaliin tapaan.  Pakkauksessa  voi olla näkyvissä päivämäärä, joka tarkoittaa tuotteen valmistuspäivää. Vahasuojia voi käyttää useita vuosia valmistuspäivästä.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Oticon Waxstop- vahasuoja on pieni valkoinen suodatin, jonka tarkoitus on suojata kuulokojetta korvavahalta. Tukkeutunut vahasuoja saattaa aiheuttaa kuulokojeen äänen heikentymistä, poikkeamista totutusta tai mykistymistä. Tämän vuoksi on tärkeää tarkistaa ja vaihtaa vahasuoja säännöllisesti.

Oticon Waxstop -vahasuojakiekossa on 8 kappaletta kertakäyttöisiä vahasuojanvaihtotyökaluja. Työkaluissa on kaksi päätä, joista toinen pää on tyhjä ja toisessa on uusi vahasuoja. Tyhjä pää on tarkoitettu vanhan vahasuojan poisottamiseen. Irrotathan työkalun erittäin varovasti vahasuojakiekosta, jotta vahasuoja pysyy kiinni työkalussa. Vahasuojat irtoavat herkästi vahasuojanvaihtotyökalusta.

Ota tarvittaessa yhteyttä kuulolaitteesi hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulolaitteesi vahasuojasta tai sen vaihtamisesta.

Miksi vahasuoja pitää vaihtaa?

Korvakäytävä tuottaa korvavahaa, joka saattaa tukkia kuulolaitteen korvaosan. Kuulolaitteiden vahasuojat pitävät kuulokkeen puhtaana. Vahasuoja pitää vahan ja lian pois kuulokkeesta. Vahasuoja täytyy vaihtaa, kun se tukkeutuu tai jos kuulolaitteen ääni kuulostaa heikolta ja poikkeaa aikaisemmasta. Korvavaha on yksi yleisimmistä kuulolaitteen ongelmien aiheuttajista, joista aiheutuu tarpeettomia huoltokäyntejä. Sen vuoksi vahasuoja tulee tarkistaa ja vaihtaa säännöllisesti. Tarkista aina kuulolaitteen käyttöohjeesta sopiva vahasuojamalli.

Miten vahasuoja vaihdetaan?

1) Poista työkalu kuoresta. Työkalussa on kaksi päätä, joista toinen on tyhjä ja toisessa on uusi vahasuoja.
2) Paina tyhjä pää korvaosassa olevaan vahasuojaan ja vedä se pois.
3) Paina työkalun toisessa päässä oleva uusi vahasuoja kuulokkeeseen, poista työkalu ja heitä se pois. Vanhat, käytetyt työkalut kannattaa heittää pois, ettei käytetyt ja käyttämättömät vahasuojat mene sekaisin.

Katso ohjevideo vahasuojan vaihdosta.

Kuinka usein vahasuoja tulisi vaihtaa?

Vahasuojien vaihtoväli on yksilöllinen. Suosittelemme vaihtamaan  vahasuojan vähintään neljän viikon välein tai viimeistään siinä vaiheessa, kun siihen on kertynyt vahaa.  Vahasuoja tulee vaihtaa myös, mikäli koet kuulokojeen äänen heikenneen tai vääristyneen.

Vahasuojaa ei kannata alkaa varsinaisesti puhdistamaan, mutta mikäli vahasuojan pinnalla on irtolikaa, voi vahasuojaa pyyhkäistä esimerkiksi puhdistussarjan harjalla tai Multitool-työkalun puhdistusharjalla.

Haku