Hyppää sisältöön
Phonak SmartGuard vahasuoja 4 kpl

Etu

39.00 64.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 0.00.

Phonak SmartGuard vahasuoja 4 kpl – sisältää neljä vahasuojapakkausta, joissa yhteensä  24 kpl vahasuojia.

Huom! Tämä tuote on poistumassa valikoimista ja saatavilla vain rajoitetun ...

Phonak SmartGuard vahasuoja 4 kpl – sisältää neljä vahasuojapakkausta, joissa yhteensä  24 kpl vahasuojia.

Huom! Tämä tuote on poistumassa valikoimista ja saatavilla vain rajoitetun ajan.

Vahasuojaa tarvitaan kuuloke korvassa kuulokojeeseen (RIC, RIE, RITE), sekä korvakäytäväkojeeseen. Kertakäyttöinen vahasuoja estää kuulokojeen korvaosan tukkeutumisen.

Varmista ennen tilauksen tekemistä, että tiedät tarvitsemasi vahasuojan mallin. Kuulokojeesi hankintapaikassa on saatettu merkitä oikea vahasuojan mallin kuulokojeen käyttöohjeisiin, muuhun kuulokojeen sovituksessa saatuun paperiin tai Kuulotarvikkeen infokorttiin.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Phonak SmartGuard vahasuoja on pieni valkoinen suodatin, jonka tarkoitus on suojata kuulokojetta korvavahalta ja muulta lialta. Vahasuoja täytyy vaihtaa, kun se tukkeutuu tai jos kuulaitteen ääni kuulostaa heikolta ja poikkeaa aikaisemmasta. Korvavaha on yksi yleisimmistä kuulolaitteen ongelmien aiheuttajista, joista aiheutuu tarpeettomia huoltokäyntejä. Sen vuoksi vahasuoja tulee tarkistaa ja vaihtaa säännöllisesti. Vahasuojan vaihto on tärkein käyttäjän itse tekemä kuulolaitteen hoitotoimenpide. Vaihtoväli riippuu siitä, kuinka paljon korvavahaa erittyy ja siksi yleispätevää ohjetta vaihtovälistä on hankala antaa. Älä koskaan käytä kuulolaitetta ilman vahasuojaa!

SmartGuard-vahasuojakiekossa on 6 kappaletta kertakäyttöisiä vahasuojanvaihtotyökaluja. Työkaluissa on kaksi päätä, joista toinen pää on tyhjä ja toisessa on uusi vahasuoja. Tyhjä pää on tarkoitettu vanhan vahasuojan poisottamiseen. Irrotathan työkalun erittäin varovasti vahasuojakiekosta, jotta vahasuoja pysyy kiinni työkalussa. Vahasuojat irtoavat herkästi vahasuojanvaihtotyökalusta.

Ota tarvittaessa yhteyttä kuulolaitteesi hankintapaikkaan, jos sinulla on kysyttävää oman kuulolaitteesi vahasuojasta tai sen vaihtamisesta.

Vaihda vahasuoja viimeistään, jos

  • Kojeen ääni on vaimeampi kuin aikaisemmin
  • Ääni on vääristynyt tai
  • Vahasuoja on likainen

Huom! Pakkauksessa saattaa olla näkyvissä päivämäärä, joka tarkoittaa tuotteen valmistuspäivää. Vahasuojia voi käyttää useita vuosia valmistuspäivästä.

Miksi vahasuoja pitää vaihtaa?

Korvakäytävä tuottaa korvavahaa, joka saattaa tukkia kuulolaitteen korvaosan. Kuulolaitteiden vahasuojat pitävät kuulokkeen puhtaana. Vahasuoja pitää vahan ja lian pois kuulokkeesta. Vahasuoja täytyy vaihtaa, kun se tukkeutuu tai jos kuulolaitteen ääni kuulostaa heikolta ja poikkeaa aikaisemmasta. Korvavaha on yksi yleisimmistä kuulolaitteen ongelmien aiheuttajista, joista aiheutuu tarpeettomia huoltokäyntejä. Sen vuoksi vahasuoja tulee tarkistaa ja vaihtaa säännöllisesti. Tarkista aina kuulolaitteen käyttöohjeesta sopiva vahasuojamalli.

Miten vahasuoja (SmartGuard) vaihdetaan?
  1. Aseta vaihtotyökalun tyhjä pää kuulokojeessa olevaan vahasuojaan
  2. Vedä vanha vahasuoja varovasti suoraan ulospäin kuulokojeen ääniaukosta
  3. Käännä vaihtotyökalu ja aseta uusi vahasuoja kuulokojeen ääniaukkoon
  4. Paina vahasuoja kevyesti paikalleen ja vedä työkalu pois

Katso opastusvideo vahasuojan vaihtamiseen täältä.

Kuinka usein vahasuoja tulisi vaihtaa?

Vahasuojien vaihtoväli on yksilöllinen. Suosittelemme vaihtamaan  vahasuojan vähintään neljän viikon välein tai viimeistään siinä vaiheessa, kun siihen on kertynyt vahaa.  Vahasuoja tulee vaihtaa myös, mikäli koet kuulokojeen äänen heikenneen tai vääristyneen.

Vahasuojaa ei kannata alkaa varsinaisesti puhdistamaan, mutta mikäli vahasuojan pinnalla on irtolikaa, voi vahasuojaa pyyhkäistä esimerkiksi puhdistussarjan harjalla tai Multitool-työkalun puhdistusharjalla.

Haku