Hyppää sisältöön
Rayovac paristotesteri

8.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 8.00.

Rayovac paristotesteri on hyvä apu pariston virran testaamiseen. Paristotesterillä testaat helposti eri merkkisiä kuulolaiteparistoja. Testeri toimii myös avaimenperänä. Testerissä on mukana...

Rayovac paristotesteri on hyvä apu pariston virran testaamiseen. Paristotesterillä testaat helposti eri merkkisiä kuulolaiteparistoja. Testeri toimii myös avaimenperänä. Testerissä on mukana pieni kaksiosainen rasia, jossa voit säilyttää kahta varaparistoa tai varaparistoa ja vanhaa paristoa sen keräysastiaan viemiseen saakka.

  • Pienikokoinen
  • Helppo pitää mukana
  • Testaa kuulolaitteiden paristot
  • Säilytystila kahdelle paristolle

Testerin palkkinäyttö näyttää, onko paristossa vielä virtaa jäljellä. Rayovac paristotesteri on tarkoitettu vain kuulolaitteiden paristojen testaamiseen.

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Näin testaat, onko paristossa virtaa: 

Laita kuulolaitteen paristo testauspinnalle plusnapa (+) ylöspäin. Paina paristoa pintaa vasten 3 sekunnin ajan. Palkkinäyttö näyttää, onko paristossa virtaa.
Mikäli testaat uutta paristoa, poista ensiksi paristosta tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin testaat sitä, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos testaat paristoa saman tien tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin paristo voi vaikuttaa tyhjältä, sillä sen jännite ei riitä antamaan virtaa.

Kuulokojeparistot ovat ilmasinkkiparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Vinkki:
Kuulolaitteiden varaparistoja on hyvä pitää mukana myös lyhemmillä matkoilla.  Tärkeää on säilyttää näitä kuulokojeparistoja oikeaoppisesti, ettei kuumuus, terävät tavarat taskussa ja kassissa vaurioita uusia paristoja. Lue lisää vinkkejä kuulokojeiden säilytyksestä täältä.

Haku