Hyppää sisältöön
ReSound tippi HP-kuuloke, 2 Pin 5 mm S (18501900)

18.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 18.00.

ReSound tippi HP-kuuloke, 2 Pin 5 mm S (18501900) -pakkauksessa on 10 kpl kaksikerroksisia tippejä ReSoundin HP- ja NP-kuulokkeisiin.

Yhteensopivat kuulokojeet:

ReSound: LiNX, – Verso, ja Al...

ReSound tippi HP-kuuloke, 2 Pin 5 mm S (18501900) -pakkauksessa on 10 kpl kaksikerroksisia tippejä ReSoundin HP- ja NP-kuulokkeisiin.

Yhteensopivat kuulokojeet:

ReSound: LiNX, – Verso, ja Alera
Beltone: Promise ja True

Kuulolaitteen tippi on kertakäyttöinen korvaosa. Se on valmistettu pehmeästä kumimateriaalista. Tipin avulla kuulokoje asettuu korvaan miellyttävästi. Tippi kiinnitetään joko kojeen kuulokkeeseen tai ohutletkuun, joka asetetaan korvakäytävään.

Varmista ennen tilauksen tekemistä, että tiedät tarvitsemasi tipin, eli sovitteen koon ja mallin. Kuulokojeesi hankintapaikassa on saatettu merkitä oikea tippikoko ja malli kuulokojeen käyttöohjeisiin, muuhun kuulokojeen sovituksessa saatuun paperiin tai Kuulotarvikkeen infokorttiin.

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

ReSound tippi 5 mm (S), HP-kuuloke, 2 Pin 

Malli: Kaksikerroksinen tippi
Koko: 5 mm (S)
Väri: Läpinäkyvä
Valmistajan tuotenumero: 18501900
Yhteensopivat kuulokkeet: HP-kuuloke, NP-kuuloke

Kaksikerroksista tippiä, eli sovitetta käytetään, kun ääntä halutaan vahvistaa tehokkaammin.

Hygieniatuote

Tämä tuote on hygieniatuote, jonka pakkaus on sinetöity. Hygieniatuotteita ei voi palauttaa, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä oleva pussi on avattu.

Katso myös ReSound/Beltone -vahasuojat

Mikä tippi/sovite kuulokojeeseeni sopii?

Tipin tai toiselta nimeltä sovitteen koko ja malli riippuu kuulokojeen merkistä ja mallista, korvakäytävän koosta, kuulokojeen sovituksessa määritellyistä tekijöistä, sekä kuulon aleneman tasosta. Oikean tippikoon on määritellyt kuulontutkija kojesovituksen yhteydessä.

Kuulontutkija on saattanut merkitä oikean tippikoon kuulokojeen käyttöohjeisiin tai muuhun kuulokojeen sovituksessa saatuun paperiin tai Kuulotarvikkeen käyntikorttiin. Mikäli merkintää ei löydy, ota yhteyttä paikkaan, josta olet kuulokojeen saanut.

Miten kuulokojeen tippi vaihdetaan?

1) Pidä kuulokkeesta kiinni, tartu tipin reunaan irrota tippi vetämällä sitä varovaisesti
2) Työnnä kuuloke tarkasti keskelle tippiä pohjaan saakka, jotta se kiinnittyy tiukasti
3) Paina vielä lujasti varmistaaksesi, että tippi kiinnittyy kunnolla

Katso ohjevideo tipin vaihtamisesta täältä.

Kuinka usein tippi/sovite tulisi vaihtaa?

Tippien, eli sovitteiden vaihtoväli on yksilöllinen. Suosittelemme vaihtamaan tipin vähintään neljän viikon välein tai viimeistään siinä vaiheessa, kun tippi on likainen. Tippi tulee vaihtaa myös, mikäli koet kuulokojeen äänen heikenneen tai vääristyneen.

Tippi kannattaa puhdistaa päivittäin esimerkiksi puhdistusliinalla. 

Mikä on hygieniatuote?

Hygieniatuote on sellainen tuote, johon tavanomaisessa käytössä voi tarttua eritteitä, esim. korvavaikkua. Kuulotarvikkeessa hygieniatuotteet sinetöidään.  Näin varmistamme sen, että tuotteet ovat terveysturvallisia. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli sinettipussi on avattu.

Mitkä Kuulotarvikkeen tuotteet ovat hygieniatuotteita?

Kuulotarvikkeen hygieniatuotteita ovat tipit ja sovitteet, vahasuojat, letkut ja ohutputket, kuulokojekorut ja korvatulpat.

Mistä huomaan, että tilaamani tuote on hygieniatuote?

Kaikki Kuulotarvikkeen hygieniatuotteet ovat sinetöityjä eli tuote on pakattu läpinäkyvään pussiin, jossa lukee ”sinetöity hygieniatuote”. Näihin tuotteisiin voi tutustua helposti silmämääräisesti, mutta niitä ei voi kokeilla.

Voiko hygieniatuotteen palauttaa?

Kyllä voi, mikäli tuotteen tai tuotepakkauksen ympärillä olevaa pussia ei ole avattu.

Haku