Hyppää sisältöön
White Pearl -turvarengas

Alk. 31.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 31.00.

Deafmetal White Pearl -turvarengas on hopeaa ja siinä on kaunis helmi. Turvarengas pitää kuulokojeen korvassa kiinni hosterin avulla. Holsteri kiinnitetään kuulokojeeseen ja turvarengas pujote...

Deafmetal White Pearl -turvarengas on hopeaa ja siinä on kaunis helmi. Turvarengas pitää kuulokojeen korvassa kiinni hosterin avulla. Holsteri kiinnitetään kuulokojeeseen ja turvarengas pujotetaan holsterin renkaaseen ennen turvarenkaan kiinnittämistä korvaan. Turvarenkaan käyttö ei vaadi lävistystä korvalehteen.

Kuulolaitekoru White Pearl -turvarengas koostuu kahdesta kappaleesta; kuulolaitteeseen kiinnitettävästä holsterista eli pidikkeestä sekä holsteriin kiinnitettävästä turvarenkaasta. Sama holsteri käy eri Deafmetal-kuulokojekoruihin eli riittää, kun hankkii yhden holsterin per korva, jossa pitää kuulokojekorua.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

DEAFMETAL® on suomalainen kuulolaitekorumallisto, jonka on suunnitellut Jenni Ahtiainen. Deafmetal® yhdistää kuulolaitteen ja korvakorun toisiinsa uudella tavalla. Korun avulla voit muokata kuulolaitteesi oman näköiseksi.

  • Turvarengas on helppo asettaa paikoilleen. Tarkemmat ohjeet sisältyvät pakkaukseen
  • Jos kuulolaitteesi sattuu putoamaan, turvarenkaan ansiosta se ei pääse katoamaan
  • Turvarengas toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa, joka sopii korujen säilyttämiseen sekä lahjapakkaukseksi
  • Turvarenkaat myydään aina yksittäin. Mikäli haluat molempiin korviin renkaat, valitse ostoskoriin 2 kpl:tta koruja

Koru ei sisällä kuulokojetta

Mikä on Holsteri?

Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin keksintö on kuulolaitteen ympärille kiinnitettävä holsteri, eli pidike. Se joustaa ja sen venyvyys on jopa 600 %, joten se sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kuulolaitemalleihin.

Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti. Holsteri on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

Miten puhdistan holsterin?

Holsteri kannattaa pestä saippualla ja vedellä vähintään kerran kuussa tai tarvittaessa useammin, jos hikoilet paljon tai huomaat, että silikoni muuttuu liukkaaksi eli rasvoittuu helposti. Näin varmistat, että hosteri pysyy napakasti ja turvallisesti kuulokojeessa arjen kaikissa tilanteissa.

Miten holsteri kiinnitetään kuulolaitteeseen?

Holsteri eli pidike kiinnitetään korvan takana pidettävään kuulokojeeseen siten, että holsterin pitkä uloke on kuulokojeen sisäpuolella. Holsterin kiinnityspaikka riippuu kuulokojeen painikkeiden ja mikrofoniaukkojen sijainneista, jotka vaihtelevat kojemalleittain. Koru tai holsteri ei saisi peittää tai osua mikrofoniaukkoihin, jotta kuulokoje toimisi moitteettomasti. Otathan huomioon, että kuulolaitteissa on tyypillisesti useita mikrofoniaukkoja. Kiinnitä koru vain sellaiseen kohtaan, missä kuulolaitteen pinta on kiinteä eli kohtaan, missä ei ole aukkoja, painikkeita tai koloja.

Holsteri tulee sijoittaa kuulokojeen alareunasta riittävän etäälle, jotta se pysyy tukevasti paikallaan. Mikäli kuulokojeesi painikkeiden sijainnin vuoksi sijoitat holsterin kuulokojeen keskiosaan, valitse koruksi sellainen, jossa ketju on riittävän pitkä, jotta se ylettyy reilusti korvan taakse holsteriin kiinnitettäväksi.

Haku