Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetTilaa kotona & Nouda lähetys automaatista

Takaisin

Lähetysten noutopiste Hertsin palvelukeskuksessa

Kuulotarvikkeen noutoautomaatti: Helppo tapa noutaa Kuulotarvikkeen tilaukset Palvelukeskus Hertsistä.

Tuore toimitustapauudistus tuo helpotusta kuulotarvikkeiden noutoon Helsingin Herttoniemessä.

Kuulotarvike on ottanut käyttöön uuden toimitustavan, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa tilaamansa tuotteet omasta noutoautomaatista. Noutoautomaatti sijaitsee palvelukeskus Hertsissä, Kuuloverkon toimipisteen sisäänkäynnin edustalla, 2. kerroksessa, kirjaston läheisyydessä, käytävätiloissa.

Kuinka Noutoautomaatti toimii?

Uuden noutoautomaatin ansiosta kuulotarvikkeiden noutaminen on entistä joustavampaa ja nopeampaa. Näin palvelu toimii:

Valitse toimitustavaksi nouto
Kun teet tilauksen Kuulotarvikkeen verkkokaupassa, voit valita toimitustavaksi noudon. Tämä avaa mahdollisuuden noutaa tuotteet omasta
noutoautomaatista.

Maksuton palvelu 
Noutoautomaatin käyttö on täysin maksutonta. Voit noutaa tilauksesi ilman lisäkustannuksia.

Nopea toimitus
Kuulotarvikkeet ovat valmiina noudettavaksi 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että saat tarvitsemasi tuotteet käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Saat tiedon puhelimeesi tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa.

Aukioloajat
Nouto on mahdollista palvelukeskus Hertsin joustavien aukioloaikojen puitteissa. Varmista aukioloajat osoitteesta www.hertsi.fi.

Nouda ajoissa
Muistathan, että tilauksesi tulee noutaa 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta noutoautomaattiin. Näin varmistat, että saat tilaamasi tuotteet ajallaan. Saat muistutusviestin puhelimeesi tekstiviestinä, kun noutamattoman tilauksen säilytysaika alkaa umpeutua.

Helppoa ja Vaivatonta
Uusi noutoautomaatti kuulotarvikkeiden noutamiseen tarjoaa asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan saada tarvitsemansa tuotteet. Enää ei tarvitse odottaa pakettia tai järjestellä aikaa kotiinkuljetukselle, vaan voit noutaa sen sinulle sopivana aikana. Noutoautomaatti sijaitsee kätevästi kauppakeskus Hertsissä, joten voit yhdistää tarvikkeiden noudon muihin asioihin kaupungilla ollessasi.

Muistathan, että noutamattomat tilaukset palautuvat lähettäjälle, jolloin tilaus käsitellään peruutettuna. Jotta vältyt tältä tilanteelta, muistathan noutaa tilauksesi ajoissa noutoautomaatista.

Kuulotarvike haluaa tehdä asiakkaidensa arjesta sujuvampaa ja helpompaa. Noutoautomaatti on yksi askel kohti tätä tavoitetta. Astu sisään kauppakeskus Hertsin tiloihin ja löydä kuulotarvikkeidesi noutopiste helposti.

Kuulotarvike – Miten voimme auttaa?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haku