Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetLaadukkaat korvatulpat suojaavat kuuloa

Takaisin
Pluggerz korvatulpat_isoisä ja nuori kuuntelemassa musiikkia konsertissa taustalla yleisö ja konserttilava_Kuulotarvikekaupan kuulonsuojauskampanja_laadukkaat korvatulpat kesä 2024

Kesä on jo hyvässä vauhdissa, ja
aurinkoiset säät ovat saaneet ihmiset
liikkeelle nauttimaan keleistä. Kesällä
tulee kuitenkin myös herkemmin altistuttua
koville äänille, ja silloin onkin erittäin tärkeää
huolehtia oman kuulon suojaamisesta.
Ystävän teko on vinkata suojauksen
tärkeydestä myös läheiselle.

Tiesitkö, että mikä tahansa kova ääni (yli 80 dB) voi olla haitallinen kuulolle riippuen äänen voimakkuudesta ja altistuksen kestosta? Kuuloaisti on siitä erityinen, että se ei uusiudu – esimerkiksi kuulonalenemaa ei voida parantaa, vain kuntouttaa – ja siksi omasta kuulosta onkin tärkeää pitää hyvää huolta.

Altistumme päivittäin monenlaisille äänille, ja kesä tuo mukanaan myös omat äänimaailmansa: ruohonleikkurit hurisevat kovaa ajellessaan, tietyömailla paukkuu ja kolisee, toritapahtumissa vilisee ihmisiä ja hälinää ja musiikki pauhaa lukemattomilla festareilla. Mistä kovat äänet tulevatkaan, pitkäaikainen oleskelu kovaäänisessä ympäristössä altistaa kuulonalenemalle ja tinnitukselle. Äkillinen kova pamaus taas saattaa aiheuttaa jopa välittömän kuulovaurion. Kaikissa erilaisissa äänekkäissä ympäristöissä onkin tärkeää suojata kuulonsa, sillä se ennaltaehkäisee kuulovaurioiden syntyä. Kun esimerkiksi laadukkaat korvatulpat suojaavat kuuloasi, voit keskittyä ottamaan ilon irti kesästä ilman huolta liian voimakkaista äänistä.

Pluggerz-korvatulpat suojaksi festareille ja muihin kesätapahtumiin

Kun haluat suojata kuulosi laadukkailla korvatulpilla, sinun kannattaa valita Pluggerz Music- tai Pluggerz Music Premium -korvatulpat. Nämä tulpat on kehitetty erityisesti musiikkitapahtumissa kävijöille ja musiikin kuuntelijoille, mutta ne soveltuvat hyvin myös vaikkapa vilkkaaseen toritapahtumaan, sillä ne vaimentavat kovia ääniä, mutta niillä kuulee silti puheen hyvin. Näin kuulosi on suojassa hälyltä ja melulta, mutta kuulet esimerkiksi myyjän puheen torilla tai ystäväsi puheen konsertissa, ilman että tulppia tarvitsisi ottaa pois korvista. Tämä on mahdollista, sillä Pluggerz Music- ja Pluggerz Music Premium -korvatulpat sisältävät erityisen suodatinosan, jonka ansiosta tulpat eivät ole umpinaisia, vaan ääni pääsee korvaan suodattimen vaimentamana. Suodatinosan ansiosta tulpat vaimentavat ääntä tasaisesti ja ääni säilyttää luonnollisen sointinsa, joten esimerkiksi konserttia on miellyttävämpi kuunnella.

Vaikka molemmat korvatulpat ovat erinomaisia, on niiden erona se, että Pluggerz Music Premium -tulppien suodatinosan vaimennus on vielä korkealaatuisempi, mikä parantaa kuuntelukokemusta entisestään. Lisäksi Music Premium -tulpissa suodatinosa on irrotettavissa, jolloin se voidaan puhdistaa ja näin pidentää tulppien käyttöikää. Kummatkin laadukkaat korvatulpat ovat mainio valinta niin arjen melulta suojautumiseen, musiikkielämysten miellyttävämpään kuuntelemiseen kuin kesän kaikista riennoista nauttimiseen ilman huolta omasta kuulosta. Ja jos et itse tarvitse tulppia, tunnet varmasti jonkun, joka ilahtuisi saadessaan laadukkaat korvatulpat!

P.S. Jos kaipaat erityisesti nukkumiseen tarkoitettuja korvatulppia, kannattaa vilkaista Pluggerz Sleep -korvatulpat. Jos taas haluat suojata korviasi vedeltä uidessa, Pluggerz Water -korvatulpat ovat sinua varten.

Tutustu tarkemmin kaikkiin Pluggerz-korvatulppiin ja hyödynnä KESÄALE -15 %

Kaikki mallit nyt huippuedullisin kesähinnoin:

Kaikki Pluggerz-korvatulppapakkaukset sisältävät:

  • Kaksi paria eri kokoisia korvatulppia: S/M ja M/L-koot
  • Pienen säilytyskotelon, jossa korvatulpat kulkevat kätevästi mukana lompakossa, käsilaukussa tai vaikkapa avainnippuun kiinnitettynä

Haku