Hyppää sisältöön

Asiakaspalvelu & OhjeetPidä kuulokojeesi tallessa

Takaisin

Pidä kuulokojeesi tallessa DEAFMETAL-kuulokojekorujen ja OTICON Safeline-turvanauhojen avulla

Älä jätä kuulokojeita pöytälaatikkoon missään tilanteissa, vaikka viettäisit aikaasi yksin hiljaisissa ympäristöissä. Aivomme tarvitsevat käyttöönsä kaikki äänet, jotta ne pysyvät terveinä ja aktiivisina kaiken ikää. Jos pelkäät kojeiden katoavan liikkuessasi aktiivisesti tai kotiaskareiden aikana, käytä Safeline turvanauhaa tai Deafmetalin turvaketjuja ja turvarenkaita, ja pidä kuulokojeesi tallessa. Safeline turvanauha ja Deafmetal -kuulolaitekorut estävät kuulokojeen katoamisen ja vahingoittumisen pudotessaan korvasta esim. riisuessasi kojetta, silmälaseja tai päähinettä.

Aktiivisuustasostasi ja elämäntyylistäsi riippumatta, pidä kojeet korvissa, jotta pääset nauttimaan jokaisesta hetkestä kaikilla aisteilla. Eikä huolta tarvitse kantaa kojeiden katoamisesta, kun käytät kuulokojeitasi Oticon Safeline-turvanauhan tai DEAFMETAL- kuulokojekorujen kanssa.

Deafmetal-kuulolaitekoruissa käytännöllisyys ja kauneus kohtaa

Deafmetal- kuulolaitekorut ovat samalla upeita asusteita, joita voi vaihdella tilanteen mukaan arkisesta juhlavaan, tyyliisi sopien.  

Deafmetal-korut koostuu kahdesta osasta: itse korusta ja holsterista. Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin keksintö on kuulolaitteen ympärille kiinnitettävä holsteri, eli pidike. Se joustaa ja sen venyvyys on jopa 600 %, joten se sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kuulolaitemalleihin.

Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti. Holsteri on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

OTICON Safeline turvanauha pitää kuulokojeesi tiukasti tallessa

Oticon Safeline on helposti käsiteltävä turvanauha kuulokojeillesi merkistä riippumatta. Se on mainio kaveri urheillessa, metsäretkillä, marjastuksessa ja muissa kodin askareissa, joissa kuulokoje voi tipahtaa. Voit estää kojeiden katoamisen helposti käyttämällä turvanauhaa, kun haluat keskittyä harrastuksiisi tai työntouhuun täysin siemauksin.

Saatavilla on kaksi eri kokoa, 13- ja 312 kokoa käyttäville korvantauskojeille:

 • helppokäyttöinen
 • hypoallergeeninen
 • täysin kierrätettävä
 • lapsiturvallinen
 • pitkäikäinen
 • Sopii myös ladattaville kuulokojeille

Pakkaus sisältää:

 • 2 kpl turvanauhoja, joissa silikonilenkit kuulokojeiden kiinnitystä varten. pituudet normaali ja pitkä
 • kiinnitysklipsin
 • käyttöohjeet

Pidä kuulokojeesi tallessa ja pysy aktiivisena arjessasi. Käytä kuulokojeitasi kaikissa tilanteissa

 • Säilytä yhteys äänimaailmaan koko päivän. Sinun ei tarvitse jättää kojeitasi kotiin ulkoilun, liikunnan tai harrastusten aikana.
 • Estä kuulokojeiden katoaminen tai vahingoittuminen niiden pudotessa esim. riisuessa ja pukiessa maskia, laseja tai päähinettä.
 • Varmista mielenrauhasi. Voit nauttia ja olla läsnä juuri tässä hetkessä, kaikilla aisteilla.

Deafmetal korut ja Safeline turvanauhat

Haku