Uudistunut MultiTool-työkalu

Hinta: 2,50 250
Määrä: kpl
Alin hinta edeltävän 30 päivän aikana 2,50 €

MultiTool on kätevä työkalu kuulolaitteen puhdistamiseen ja korvavahan poistoa varten korvaosista.  Tuote on uudistunut ja korvaa aiemmin myydyn työkalun.

Harjalla voi puhdistetaan kojeiden korvaosien kanavat ja mikrofoniaukot (varovasti). Harjan päässä on magneetti, joka helpottaa kuulokojeen paristojen vaihtamista. Työkalu sisältää myös metallilangasta tehdyn lenkin korvavahan poistoa varten. Suosittelemme kuitenkin vahasuojan säännöllistä vaihtamista. 

Pienikokoinen puhdistustyökalu kulkee helposti mukana.

Huom! MultiTool on pidettävä vähintään 30 cm etäisyydessä luottokorteista ja magneetille herkistä laitteista.


KATSO OPASTUSVIDEO KORVANTAUSKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA MULTITOOL-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ. Huom! MultiTool-työkalun ulkonäkö on uudistunut videon kuvauksen jälkeen. Se toimii kuitenkin samalla tavoin kuin videossa näkyvä malli.
 

KATSO OPASTUSVIDEO KUULOKE KORVASSA KUULOKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA MULTITOOL-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ. Huom! MultiTool-työkalun ulkonäkö on uudistunut videon kuvauksen jälkeen. Se toimii kuitenkin samalla tavoin kuin videossa näkyvä malli.KATSO OPASTUSVIDEO KORVAKÄYTÄVÄKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA MULTITOOL-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ. Huom! MultiTool-työkalun ulkonäkö on uudistunut videon kuvauksen jälkeen. Se toimii kuitenkin samalla tavoin kuin videossa näkyvä malli.

 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.