Puhdistusliina

Hinta: 3,00 300
Määrä: kpl
Alin hinta edeltävän 30 päivän aikana 3 €

Kuulolaitteen puhdistusliina

Kuulolaitteen säännöllinen puhdistus lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Kuulolaitteen pintojen puhdistukseen kätevä apuri on puhdistusliina. Tämä mikrokuituliina on valmistettu polyesterin ja polyamidin sekoitteesta (80 % Polyesteri / 20 % Polyamidi).
  • kätevä koko: 15 x 15 cm
  • pakattu läpälliseen vinyylitaskuun, jossa puhdistusliinaa voi säilyttää
  • sopiva kuulolaitteiden pintojen pyyhkimiseen

VINKKI:
Kuulolaitetta ei tule pestä vedessä tai upottaa veteen. Vesi ja liuottimet voivat vahingoittaa kuulolaitteen herkkiä elektronisia osia. Kun olet poistanut kojeen korvasta, pyyhi se pehmeällä, kuivalla liinalla. Mikäli kuulolaite joutuu kosketuksiin veden tai liuottimien kanssa, muista pyyhkiä se välittömästi kuivalla liinalla.

 
KATSO OPASTUSVIDEO KORVANTAUSKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA PUHDISTUSLIINAN KÄYTÖSTÄ
 

KATSO OPASTUSVIDEO KUULOKE KORVASSA KUULOKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA PUHDISTUSLIINAN KÄYTÖSTÄKATSO OPASTUSVIDEO KORVAKÄYTÄVÄKOJEEN PUHDISTUKSESTA JA PUHDISTUSLIINAN KÄYTÖSTÄ

 

Toimitustavat

Kirjelähetys: 0,00 €
Noin 7 arkipäivää (Posti jakelee 2-3 päivänä viikossa alueesi jakelurytmin mukaisesti). HUOM! POSTIN JAKELUAJOISSA VOI OLLA HUOMATTAVIA ALUEKOHTAISIA EROJA. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteesi.
Pikkupaketti: 5,50 €
3 arkipäivää ja toimitus postilaatikkoon/luukkuun. Toimitus vaihtuu postipaketiksi, joka toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseesi, mikäli tuotteet eivät mahdu pikkupakettiin. Ilmainen yli 39 € tilauksiin.
DB Schenker Noutopistepaketti: 1,90 €
Noin 1-3 arkipäivää valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Postipaketti: 5,50 €
2-3 arkipäivää valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Ilmainen yli 60€ tilauksiin.
Nouto: 0,00 €
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää. Noutoautomaatti kauppakeskus Hertsissä, Kuuloverkon Herttoniemen toimipisteen ulkopuolella, Linnanrakentajantie 2, 2 krs, 00880 Helsinki. Nouto haettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tilaus noudettava 7 vuorokauden sisällä sen saapumisesta.