Tietoa meistä

Tietoa meistä

Kuulotarvike - tarkalla korvalla toiveitanne kuunnellen jo 10 vuotta.

Kiitos, kun saamme olla kumppani arjessasi kuulokojeiden käyttäjänä. Kiitos, että olet luottanut meihin, jakanut  ideoita ja kehitysehdotuksia kanssamme, jonka voimin olemme saaneet kehittää palveluamme ja tuotevalikoimaamme vuosi vuodelta paremmiksi.
 


Oletko koskaan miettinyt millainen yritys Kuulotarvike on? Kuka vastaanottaa tilaukseni ja lähettää toimitukseni ja miltä Kuulotarvikkeen konttorilla näyttää?

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi kurkistamaan arkeemme Kuulotarvikkeen konttorilla Helsingin Herttoniemessä, turvallisesti ja virtuaalisesti videon välityksellä. Sinua on tervehtimässä tiimistämme Mervi, Tiina ja Vappu.

 

Vastuullisuus 

Tuotteemme ovat laadukkaita ja turvallisia, mikä tarkoittaa tiivistettynä, että kaikki valikoimamme tuotteet omaavat CE-merkinnän EU:n valvomien asetusten mukaisesti. Vastuullisuus on meille myös inhimillistä välittämistä ja myötätuntoa. Kuulotarvikkeen henkilöstön laaja-alainen osaaminen ja ammattitaito kuulonhuollossa auttavat ymmärtämään huonokuuloisten arjen haasteita ja ratkaisemaan niitä yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. ”Olemme täällä teitä varten.”  

Luotettavuus 

Haluamme olla luotettava kumppani huonokuuloisten ja heidän läheistensä arjessa - Kohdata ystävällisesti ja olla helposti tavoitettavissa kaikissa palvelukanavissamme. Tärkein tehtävämme on toimittaa turvallisia ja laadukkaita tuotteita, kuulokojeiden tarvikkeita, kuten olemme luvanneet ja ennalta sopineet. Siksi toivomme saavamme mahdollisuuden korjata myös mahdolliset inhimilliset virheemme. Toisaalta pidämme myös huolta, että asiakkaan tekemät virheelliset maksusuoritukset ja tilaukset korjataan pikimmiten sekä suhtaudumme joustavasti asiakaspalautuksiin pidennetyin palautusoikeuksin. 

Kuulotarvikkeessa ostosten teko on turvallista. Kuulotarvike on läpäissyt Suomen Varmakauppa Oy:n sertifiointiprosessin ja on oikeutettu käyttämään Luotettava verkkokauppa -sertifikaattia. Sertifioitujen verkkokauppojen luotettavuus perustuu laaja-alaiseen analyysiin, joka sisältää mm. tietoturvakartoituksen, kuluttajasuojalain noudattamisen toimitusehdoissa sekä ensiluokkaisen asiakastyytyväisyyden ja logistiikan. Taustatyö on tehty sinun puolesta, jotta ostosten teko olisi sinulle huolettomampaa.

Helppous 

Meille on sydämen asia, että jokaisen huonokuuloisen arki kuulokojeiden käyttäjänä olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asuinpaikasta riippumatta. Meillä vastataan puheluihin kotimaisilla kielillä arkisin ja tilauksen voi tehdä helppokäyttöisen verkkokaupan kautta myös ilman rekisteröitymistä. Maksutapavaihtoehtoja on useita ja kirjepostilla tuotteet tulevat kätevästi kotiin muutamassa päivässä. Olemme sitoutuneet kehittämään palveluamme toiveiden ja tarpeiden mukaan jo 10 vuoden ajan ja siksi jatkuva vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. 

 

Järjestys: