Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Minimitilaus on 15€.
Ilmainen toimitus kirje/pikkupaketti/postipakettina (riippuen tuotteesta ja tilauksen koosta), toimitus 3-7 arkipäivää, huom! Posti jakaa kirjepostin maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.
Pikkupaketti ja postipaketti 5,50 €, toimitus 2-3 arkipäivää (ilmainen toimituis yli 60 € tilaukset)
PostNord toimitukset 5,50 €, toimitus 2-6 arkipäivää (ilmainen toimitus yli 60 € tilaukset).
Yli 100€ tilaukset toimitetaan postiennakolla mikäli tuotetta ei ole maksettu verkkomaksuna.
Emme veloita käsittelykuluja
Puhelintilauksen hinta: (mpm/pvm) matkapuhelumaksu/paikallisverkkomaksu.
Myymme tuotteita vain yksityishenkilöille. Tuotteiden jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Kuulotarvikkeen nimenomaista kirjallista suostumusta.

Toimitus
Toimitamme tilatut tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Tilauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää. Tuotteet lähetämme postitse tai PostNordilla. Ilmaisissa toimituksissa Postin toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää. Mikäli tuote ei mahdu kirjelähetykseen, vaihdamme lähetyksen automaattisesti postipaketiksi. Veloitamme Postin pikkupaketista ja postipaketista 5,50 € / toimitus ja toimitus tällöin 2-3 arkipäivää (yli 60 € tilauksissa toimitus ilmainen).  PostiNordin lähetysmuoto on heidän toimipisteistään noudettava postipaketti, jonka toimitusaika on 2-6 arkipäivää. PostNordin postipaketin lähetyskulu on 5,50 € / toimitus(yli 60 € tilauksissa toimitus ilmainen). Meillä ei ole erillisiä käsittelykuluja. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle tai ulkomaille. 

Maksaminen
Maksutapana on lasku, verkkomaksu, pankki- ja luottokortti tai mobiilimaksu.

Laskun saat tilaamiesi tuotteiden mukana. Tuotteiden jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Kuulotarvikkeen nimenomaista kirjallista suostumusta.
 
Verkkomaksu, pankki- ja luottokortti- tai mobiilimaksuissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Maksuturva yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palveluntarjoajan nimi näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksupalvelutarjoajalla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Svea Payments Oy, Y-tunnus 2121703-0
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puh. 09 4242 300

Palautukset ja kaupan purkaminen
Tuotteillamme on 21 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen tilausajankohdasta. Voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Kotona voit tutustua tuotteeseen kuten voisit tutustua siihen tavallisessa myymälässä; voit siis tutkia tuotetta mutta et avata pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet, jotka hajoavat normaalissa käytössä luonnollisesti korvataan, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen.

Kaupan purkamisen voit tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla, puhelimitse asiakaspalveluun tai palautettavan tavaran mukana toimitetulla palautuslomakkeella. Tilatut tuotteet tulee aina palauttaa kaupan purkamisen yhteydessä. Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilauksessasi. Kortti- ja mobiilimaksuissa palautamme rahat automaattisesti käytetylle maksutavalle. Mikäli olet on maksanut tilauksen verkkopankin kautta, niin pyydämme sinua ilmoittamaan meille tilinumeron, johon rahat palautetaan. Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluttua palautettujen tuotteiden saapumisesta ja tilinumeron ilmoittamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen postista tulkitaan kaupan purkamiseksi.

Palautusohje
Palautus on ilmainen, kun noudatat seuraavia ohjeita. Täytä huolellisesti lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja lisää pakettiin palautettavat tuotteet. Merkitse pakettiin Kuulotarvikkeen palautusosoite. Vie pakettisi lähimpään Postin toimipisteeseen, ja muista ottaa palautuksestasi lähetystunnus talteen mahdollista seurantaa varten. Huom! Mikäli lähetät palautuksen ilman Postin palautustunnusta, vastuu lähetyksen mahdollisesta häviämisestä on lähettäjällä.


Palautusosoite:
Kuulotarvike 
PALAUTUSTUNNUS 612864 
PL 408 
00811 Helsinki

Kuulotarvike verkkokaupan käyttöehdot
Kuulotarvikkeen osoitteessa www.kuulotarvike.fi sijaitsevien Internet-sivujen ja verkkokaupan käyttöä säätelevät jäljempänä mainitut käyttöehdot. Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Kaikki näiden ehtojen vastainen palveluiden käyttö on kielletty.

Kuulotarvike pidättää kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöön. Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään palveluihin liittyvää materiaalia ilman Kuulotarvikkeen nimenomaista kirjallista lupaa. Palveluun liittyvien tavara- ja tuotemerkkien sekä yritys- ja liiketunnusten käyttäminen on kielletty ellei Kuulotarvike ole antanut käyttöön nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumustaan. Palveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Palvelun sisältämää tietoa ei saa kopioida, muokata tai käyttää ilman Kuulotarvikkeen etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Kiellon rikkominen voi johtaa oikeudellisiin toimiin ja mahdolliseen vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Kuulotarvikkeella on lisäksi oikeus poistaa tehtyjä tilauksia, jos asiakas ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos asiakas rikkoo tai kiertää palvelun käyttöehtoja.

Kaikki palvelussa oleva materiaali on Kuulotarvikkeen omaisuutta ja tekijänoikeuksien suojaamia. Tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet palvelun sisältöön ja ulkoasuun omistaa Kuulotarvike tai kolmas osapuoli. Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman Kuulotarvikkeen lupaa.

Kuulotarvike omistaa kaikki oikeudet sivuston www.kuulotarvike.fi sisältöön. Kuulotarvike toimii palvelun julkaisijana. Kuulotarvike ei vastaa tuotteiden saatavuudesta, luotettavuudesta, virheettömyydestä, soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, käyttämisestä tai käyttämisen estymisestä eikä muistakaan seikoista, ellei toisin ole näissä käyttöehdoissa tai muuten palvelukohtaisesti nimenomaisesti ilmoitettu.

Palvelun käyttäjän tulee kaikissa tilanteissa itse huolehtia tietokone- ja tietoliikennelaitteistostaan, niiden käytöstä, kunnosta, tietoturvallisuudesta, varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista.

Kuulotarvike ei vastaa välittömistä ja/tai välillisistä vahingoista, joita palvelun käyttäjälle saattaa aiheutua mistä tahansa syystä. Kuulotarvike ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut palvelun käyttöongelmista, myöhästymisestä, katkoksista tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä.

Kuulotarvikkeella on oikeus koska tahansa oman harkintansa mukaisesti päivittää, muuttaa, lisätä tai poistaa palvelussa olevaa materiaalia sekä rajoittaa pääsyä palveluun ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Kuulotarvikkeella on oikeus koska tahansa muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöä ja valikoimaa.

Kuulotarvikkeen palvelussa voi olla linkkejä kolmansien tahojen ylläpitämille Internet-sivuille. Tällaisiin kolmansien tahojen ylläpitämiin internet-sivuihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen omia käyttöehtoja eikä Kuulotarvike ole vastuussa muiden tahojen internet-sivuista tai niiden sisällöstä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajariita.fi).

Tilaaja hyväksyy nämä käyttöehdot tehdessään tilauksen puhelimitse tai rastittamalla kohdan "Hyväksyn toimitusehdot" tilausta tehdessään.