Hyppää sisältöön
Bernafon kuulolaitteiden kaukosäädin

149.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 149.00.

Bernafon kuulolaitteiden kaukosäädin RC-A helpottaa Bernafon kuulokojeiden äänen säätämistä ja ohjelman vaihtamista. Kaukosäädin on pienikokoinen ja toimii langattomasti, joten voit kätk...

Bernafon kuulolaitteiden kaukosäädin RC-A helpottaa Bernafon kuulokojeiden äänen säätämistä ja ohjelman vaihtamista. Kaukosäädin on pienikokoinen ja toimii langattomasti, joten voit kätkeä sen taskuusi ottaen sen käyttöösi, milloin sitä tarvitsetkaan. Äänen säätäminen ja ohjelman vaihtaminen tapahtuu käyttämällä kolmea helppokäyttöistä painiketta. Takuu 12kk.

Sopii yhteen seuraavien kuulokojeiden kanssa:

Bernafon Zerena, Alpha, Alpha XT, Viron, Leox

Bernafon kuulolaitteiden kaukosäädin RC-A sopii Bernafon-kuulokojemalleihin, joissa on 2.4 GHz -ominaisuus. Tarkista tarvittaessa kojeittesi ominaisuudet niiden hankintapaikasta.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Kaukosäätimen pariliittäminen kuulokojeisiin onnistuu helposti kotona mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Kaukosäädintä voidaan parituksen jälkeen käyttää maksimissaan kahden kuulokojeen äänenvoimakkuuden säätämiseen ja ohjelmien vaihtamiseen. Bernafon kaukosäädin RC-A toimii kahdella AAAA-paristolla. Paristot sisältyvät pakkaukseen.

Tutustu tarkemmin lukemalla käyttöohje
Lataa käyttöohje

Lisätietoja maahantuojalta Audmet Oy, info@audmet.fi tai puh. 09 2786 2081 (arkisin klo 9-16) tai osoitteesta www.bernafon.fi

Katso myös Bernafon TV-A sovitin ja Bernafon SoundClip A yhteyslaite.

Haku