Hyppää sisältöön
Bernafon SoundClip A yhteyslaite

200.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 200.00.

Bernafon SoundClip A on yhteyslaite, joka yhdistää Bernafon 2,4 GHz:n langattomat kuulokojeet Bluetooth-yhteydellä eri äänilähteisiin.

Tätä monikäyttöistä lisälaitetta voidaan käyttä...

Bernafon SoundClip A on yhteyslaite, joka yhdistää Bernafon 2,4 GHz:n langattomat kuulokojeet Bluetooth-yhteydellä eri äänilähteisiin.

Tätä monikäyttöistä lisälaitetta voidaan käyttää kuulokkeina matkapuhelimiin ja musiikin kuunteluun (A2DP) tai tietokoneen kanssa. Se toimii lisäksi myös kuulokojeiden kaukosäätimenä sekä etä- tai kahdenvälisenä mikrofonina. Takuu 12 kk.

Sopii yhteen seuraavien kuulokojeiden kanssa:

Bernafon Zerena, Alpha, Alpha XT, Leox, Viron

Bernafon SoundClip A sopii Bernafon-kuulokojemalleihin, joissa on 2.4 GHz -ominaisuus. Tarkista tarvittaessa kojeittesi ominaisuudet niiden hankintapaikasta.

Tarkista yhteensopivat puhelimet täältä.

Määrä

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Bernafon SoundClip A -yhteyslaitteen avulla puhelimesta tai muusta lähteestä kuuluvat äänet voidaan siirtää langattomasti Bluetoothin avulla kuulokojeisiin. Yhteyslaite siirtää kuulokojeisiin niin puhelimen soittoäänen kuin soittajan puheenkin. Lisäksi sen näppäintä painamalla voi vastata puheluun. Soundclip A -yhteyslaite poimii käyttäjän oman äänen ja lähettää sen matkapuhelimeen, joten puhelinta ei välttämättä tarvitse ottaa edes pois taskusta puhelun aikana. Yhteyslaite toimii myös kuulokojeiden kaukosäätimenä sekä etä- tai kahdenvälisenä mikrofonina helpottamaan puheesta selvän saantia epäsuotuisissa kuunteluolosuhteissa.

Tutustu tarkemmin lukemalla käyttöohje
Lataa käyttöohje

Lisätietoja maahantuojalta Audmet Oy, info@audmet.fi tai puh. 09 2786 2081 (arkisin klo 9-16)

 

Katso myös muut Bernafon-kuulolaitteiden kanssa yhteensopivat lisälaitteet: Kaukosäädin ja TV-sovitin

Haku