Hyppää sisältöön
Cedis kuivaustabletti 4 kpl

Alennus

8.50 10.00

Edellinen 30 pv alin hinta: 10.00.

Cedis kuivaustabletti  -pakkaus sisältää 4 kuivaustablettia.

Kuulolaitteen säännöllinen kuivaaminen lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Cedis kuivaustabletti kerää kuulo...

Cedis kuivaustabletti  -pakkaus sisältää 4 kuivaustablettia.

Kuulolaitteen säännöllinen kuivaaminen lisää kojeen käyttöikää sekä toimintavarmuutta. Cedis kuivaustabletti kerää kuulolaitteesta kosteuden itseensä. Tablettia voi käyttää myös korvakappaleiden kuivaamiseen. Samaa kuivaustablettia voi käyttää useamman kerran.

Määrä

Kuulotarvike kuulokojeiden puhdistus ja huolenpito tuotteiden tuotekategorian ikonikuva sinisellä taustalla.

Kevät on täällä! Puhdistustarvikkeet kuulokojeen kotihuoltoon nyt 15 % alennuksessa! Katso kaikki puhdistus- ja kotihuoltotuotteet täältä.

Informaatio-ikoni

Miten teen tilauksen? Löydät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet verkkokauppatilaukset tekemiseen täältä.

Käyttöohje:
  1. Ota kotoa löytyvä purkki, jossa tiivis kansi
  2. Paina kuivaustabletti ulos levystä ja aseta se purkkiin
  3. Avaa kuulolaitteen paristokotelo, poista paristo ja laita koje samaan purkkiin kuivaustabletin kanssa
  4. Sulje kansi tiiviisti
  5. Anna kuulolaitteen olla purkissa vähintään 7 tuntia tai yön yli.

Tablettia voi käyttää useamman kerran. Kun tabletti oranssi väri vaihtuu vaaleaksi, se tulisi vaihtaa uuteen.

Jos kuulolaite kastuu kokonaan, poista paristo ja anna sen kuivua rauhassa, ennen kuin laitat pariston paikalleen ja kokeilet sen toimintaa. Kuulokojeita ja korvakappaleita voi myös kuivata niille erikseen tarkoitetulla kuivauslaitteella.

 

Miksi kuulokojetta pitää puhdistaa?

Kuulokojetta tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta kuulokojeen äänenlaatu pysyy hyvänä, korviesi tulehdusriski vähenee ja kuulokojeiden käyttöikä pitenee. Muista vaihtaa myös vaihdettavissa olevat tarvikkeet säännöllisesti.

Mitä puhdistustarvikkeita tarvitsen?

Kuulokojeita on eri tyyppisiä ja niille suositellut puhdistustarvikkeet ovat erilaisia:

Perinteisien korvan takana pidettävien kuulokojeiden, eli korvantauskojeiden (BTE-kojeet) puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kuulokojeen pinnan puhdistaminen, korvakappaleen pesu ja kuivaus, väliletkun vaihtaminen, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvantauskojeen ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Kuuloke korvassa -kuulokoje (RIC, RIE, RITE) on korvan takana pidettävä kuulokojemalli, jossa on pieni kuuloke korvan sisään menevän johdon päässä. Nämä tunnetaan usein myös nimellä tippikoje. Kuuloke korvassa kuulokojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu Kuulokojeen pinnan ja mikrofonien puhdistaminen,  tippien ja vahasuojien vaihtaminen, kojeen kuivaaminen tarvittaessa, korvageelin käyttö, sekä tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit kuuloke korvassa -kuulokojeiden ylläpitoon ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Korvakäytäväkojeet (IIC, CIC, ITC ITE) ovat yksilöllisesti mittatilaustyönä korvakäytävän mukaan valmistettuja kuulokojeita, jotka sijaitsevat kokonaan tai osittain korvakäytävässä. Korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuoltorutiineihin kuuluu kojeen pinnan puhdistus, vahasuojan tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtamine, kojeen säännöllinen kuivaaminen ja ilmastointiaukkojen puhdistaminen, sekä korvageelin ja tarvittaessa hoitavan korvasuihkeen käyttö.

Tarkemmat ohjeet ja vinkit korvakäytäväkojeiden puhdistus- ja kotihuollon toimenpiteisiin suositeltuihin tarvikkeisiin ja niiden käyttöön voi tutustua täältä.

Haku